Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Pasečņiks spīd Eirokausā, Valka grauj ar plus 70

Pasečņiks spīd Eirokausā, Valka grauj ar plus 70
Anžejs Pasečņiks
Foto: cbgrancanaria.net

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks aizvadījis sezonas labāko spēli, ar ko gan nepietika, lai viņa pārstāvētā ''Herbalife Gran Canaria'' viesos spētu pieveikt Turcijas klubu ''Tofos Bursa'' - 94:98.

ULEB Eirokausā zaudējumu piedzīvojusi Latvijas centra Anžeja Pasečņika ''Herbalife Gran Canaria'', vāji spēlējot aizsardzībā un atzīstot ''Tofos Bursa'' pārākumu ar 94:98. Anžejam pašam gan laba spēle - 21:54 minūtēs 19 punkti (soda metieni - 0/1, divpunktnieki - 8/10, tālmetieni - 1/1), sešas bumbas zem groziem un divas rezultatīvas piespēles.

Krievijas Superlīgā uzvaru izcīnījusi Artjoma Butjankova ''Spartak-Primorje'', kas viesos ar 79:70 pieveica Iževskas ''Rodniki''. Artjoms spēlēja 26:45 minūtes un izcēlās ar 16 gūtiem punktiem (soda metieni - 2/4, divpunktnieki - 7/11, tālmetieni - 0/1). Butjankovs izcēlās arī ar sešām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un trim personiskajām piezīmēm.

Igaunijas basketbola čempionātā uzvaru ar 70 punktu pārsvaru izcīnījusi vairāku latviešu pārstāvētā ''Valka/Valga'' - 110:40 pret ''G4S Noorteliiga''. Elvijs Mičulis bija labākais ar 30 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm. Roberts Freimanis sakrāja 15 punktus, 11 atlēkušās bumbas un trīs piespēles. 12+5+4 Kristapam Migliniekam, septiņi punkti un septiņas rezultatīvas piespēles Edgaram Lasenbergam. ''Valka/Valga'' galvenais treneris ir Kristaps Zeids.

Izmantotie resursi:
https://russiabasket.ru/games/12228...
Tofas Bursa vs. Herbalife Gran Canaria - Game -...
Eesti Korvpalliliit


, 2017-10-17 23:35, pirms 7 gadiem
+- priekš EK ir par daudz prasīts?
, 2017-10-17 23:43, pirms 7 gadiem
Tenerife shaka palikusi...neticas,ka Andzejs nba varetu debitet kadreiz..bet malacis..smukus dankus salika... chetri shkjiet bij
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.