Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kulagins pievienojas "Lokomotiv Kuban"

Andrejs Siliņš

Kulagins pievienojas "Lokomotiv Kuban"
Dmitrijs Kulagins
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Krievijas basketbola izlases uzbrūkošais aizsargs Dmitrijs Kulagins, kurš pēdējās divas sezonas spēlēja Maskavas CSKA, panācis vienošanos par līgumu uz divām sezonām ar Krasnodaras "Lokomotiv Kuban".

25 gadus vecais Kulagins pēdējs divas sezonas pavadīja CSKA klubā, ar ko 2015. gada vasarā parakstīja līgumu uz trijiem gadiem. Pēc tam, kad divu sezonu laikā Kulagins nespēja tikt pie nopietna spēles laika un lomas, abas puses vienojās par līguma pārtraukšanu un basketbolists kļuva par brīvo aģentu.

Krievijas izlases sastāvā Eiropas čempionātā vidēji guva 5,8 punktus un atdeva 2,2 rezultatīvas piespēles, palīdzot komandai izcīnīt sešas uzvaras deviņās spēlēs un ceturto vietu.

Vasaras sākumā parādījās informācija, ka spēlētāju savā komandā gribētu redzēt Maskavas apgabala "Khimki", tomēr tā nenotika. Tagad Kulagins vienojies par divu gadu līgumu ar Krasnodaras "Lokomotiv Kuban", bet līgums paredz iespēju pārtraukt sadarbību pēc pirmās sezonas.

"Lokomotiv Kuban" jauno sezonu Krievijas atklātajā čempionātā sākusi ar uzvaru pār Tallinas "Kalev/Cramo" (88:62), bet šonedēļ tiksies ar Mārtiņa Meiera pārstāvēto Kazaņas "Unics". Pret "VEF Rīga" pirmo spēli šosezon "Loko" aizvadīs 12. novembrī Krasnodarā.

ULEB Eiropas kausā "Loko" spēlē C grupā un pirmajā mačā pagājušajā nedēļā ar 63:61 viesos pārspēja franču "Limoges". Rītvakar Krasnodara mājās uzņems Berlīnes "Alba".

197 centimetrus garais Kulagins karjeras laikā pārstāvējis citus Krievijas klubus - "Nizhny Novgorod",Ļubercu "Triumph", Samaras "Krasnye Krylia", Sanktpēterburgas "Zenit", kā arī jau minēto CSKA. Dmitrija jaunākais brālis Mihails gan turpina pārstāvēt Maskavas CSKA krāsas.

  -2 [+] [-]

, 2017-10-17 15:27, pirms 7 gadiem
Es vakar biju drusku ierāvis... Es esmu ko palaidis garām? Mūs vakar pievienoja Krievijai? Vai ir kāds cits iemesls, kāpēc man būtu jāzin, kur tas krievs spēlēs? S.C. tagad publicēs visas krievu pārejas visos sporta veidos? Jātinas uz "Sporta ziņām"!

  +6 [+] [-]

, 2017-10-17 16:28, pirms 7 gadiem
arcuna rakstīja: S.C. tagad publicēs visas krievu pārejas visos sporta veidos? Jātinas uz "Sporta ziņām"!
Šis pipars spēlēja Rīgā U19 un bija komandas līderis. Pietiekami kvalitatīvs spēlētājs, lai viņa pāreja būtu tikpat interesanta kā citu (piemēram Grieķijas, Itālijas vai Lietuvas) komandu vadošo spēlētāju kuba maiņa.

     [+] [-]

, 2017-10-17 18:21, pirms 7 gadiem
arcuna rakstīja: Es vakar biju drusku ierāvis... Es esmu ko palaidis garām? Mūs vakar pievienoja Krievijai? Vai ir kāds cits iemesls, kāpēc man būtu jāzin, kur tas krievs spēlēs? S.C. tagad publicēs visas krievu pārejas visos sporta veidos? Jātinas uz "Sporta ziņām"!
Mani interese. Milu basketbolu, patik Kulagina spele. Lasu sportacentru.