Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Singltonam divu miljonu līgums Barselonā, "Olympiacos" veic pārrunas par Timmu

Rolands Eliņš

Singltonam divu miljonu līgums Barselonā, "Olympiacos" veic pārrunas par Timmu
Kriss Singltons (pa labi)
Foto: AP/Scanpix

ASV uzbrucējs Kriss Singltons oficiāli noslēdzis līgumu ar „Barcelona”, kamēr grieķu „Olympiacos” no Kauņas „Žalgira” ieguvusi Akselu Tupānu un veic pārrunas par potenciālo Jāņa Timmas piesaisti no „Baskonia”, vēsta „Eurohoops”.

Kriss Singltons aizvadītajā sezonā spēlēja „Panathinaikos” rindās un bija viens no Eirolīgas labākajiem uzbrucējiem. Viņš izcēlās ar vidēji spēlē gūtiem 12 punktiem un 5.9 atlēkušajām bumbām, kas gan bija nedaudz zemāki rādītāji nekā 2016./17. gada sezonā, kad viņš guva vairāk nekā 15 punktus vidēji spēlē.

Pēc veiksmīgās sezonas Grieķijā 28 gadus vecais Singltons centās atgriezties NBA, kur savulaik „Wizards” sastāvā aizvadīja 148 spēles, taču nesagaidīja tādu garantētā līguma piedāvājumu, kādu vēlējās. Tā vietā Singltons uzsāka pārrunas ar „Barcelona”, kas sākotnēji piedāvāja 1.8 miljonus dolāru par vienu sezonu, bet tagad abas puses vienojās par 2.05 miljonu atalgojumu par nākamo sezonu. Līgums noslēgts uz vienu gadu, un padara Singltonu par vienu no labāk apmaksātajiem spēlētājiem Eiropā.

Nākamajā sezonā "Barcelona" komandā paredzēts spēlēt arī Rolandam Šmitam, kurš pirms gada noslēdza ilgtermiņa līgumu ar Katalonijas klubu, bet vēl pavadīja sezonu "Fuenlabrada" vienībā.

Portāls „Eurohoops”, kas jau vakar ziņoja par Jāņa Strēlnieka pārstāvētās „Olympiacos” interesi par Jāni Timmu, šodien piedāvā papildu detaļas. Tiek ziņots, ka „Olympiacos” uzsākusi sarunas ar Spānijas klubu „Baskonia”, kas savukārt vēloties izmantot iespēju nodot Timmas līgumu citas komandas pārziņā. Šī līguma vērtība nākamajā sezonā tiek lēsta viena miljona dolāru apmērā, un „Baskonia” pat būtu gatava turpināt maksāt nelielu daļu, lai tikai nevajadzētu maksāt pilnā apmērā. „Olympiacos”, saskaņā ar „Eurohoops” vēstīto, ir gatava lielāko daļu līguma summas uzņemties.

Taču nekāda vienošanās vēl nav panākta. Tiek gan ziņots, ka „Olympiacos” jaunais galvenais treneris Deivids Blats esot ieinteresēts Timmas piesaistē. Pats basketbolists portālam Sportacentrs.com uz jautājumiem par šo situāciju neatbildēja.

Savukārt par Akselu Tupānu „Olympiacos” jau panākusi vienošanos – franču uzbrucējs, kas pabeidza sezonu Kauņas „Žalgirī”, pievienojies grieķu grandam. Tupāns palīdzēja „Žalgirim” tikt Eirolīgas labāko četriniekā, pieveicot tieši „Olympiacos”, un vidēji mačā guva 6.9 punktus. 25 gadus vecais francūzis izmēģinājis spēkus arī NBA, pārstāvot „Nuggets”, „Bucks” un „Pelicans” vienības (kopā 25 NBA spēles), bet tagad vienojies ar „Olympiacos” par divu gadu līgumu (visticamāk 1+1 līgumu).

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/section...
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

     [+] [-]

, 2018-07-17 23:52, pirms 6 gadiem
Nu Bjelica uz Baskoniu un Timma pie Jankas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-18 11:11, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja