Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" leģenda Printezis pagarina līgumu uz vēl vienu sezonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Olympiacos" leģenda Printezis pagarina līgumu uz vēl vienu sezonu
Jorgoss Printezis. Foto: EPA/Scanpix

35 gadus vecais uzbrucējs Jorgoss Printezis, kurš karjeras lielāko daļu pavadījis Pirejas "Olympiacos" rindās, pagarinājis sadarbību ar komandu arī uz nākamo sezonu.

Aizvadītajā sezonā Jorgoss Printezis laukumā devās 25 spēlēs, tikai četras no tām nesākot starta pieciniekā, un vidēji izcēlās ar 11,8 punktiem, 4,3 atlēkušajām bumbām un 1,5 rezultatīvām piespēlēm. Produktīvāko maču Eirolīgas ietvaros viņš aizvadīja savā laukumā pret Maskavas apgabala "Khimki", kad 26 punktiem pievienoja septiņas atlēkušās bumbas.

Spēka uzbrucējs "Olympiacos" rindās Eirolīgā debitēja 2002./03. gada sezonā, un Pirejas komandu viņš pārstāvēja līdz pat 2009. gadam, kad devās uz Spāniju, pievienojoties "Malaga". Tur viņš aizvadīja divas sezonas, bet 2011. gadā atgriezās "Olympiacos" sastāvā, un tagad izdevies vienoties par līguma pagarināšanu uz vēl vienu sezonu.

Printezis 2012. un 2013. gadā ieguva Eirolīgas titulu, turklāt pirmajā triumfā tieši viņš 0,7 sekundes līdz beigām realizēja uzvaru nesošo metienu pret Maskavas CSKA. Printezis jau desmit sezonas pēc kārtas Eirolīgā izcēlies ar vidēji vismaz desmit punktiem mačā.

Jāpiezīmē arī, ka viņš šogad tika iebalstots desmitgades simboliskajā izlasē. Vēl tika izvēlēti Bogdans Bogdanovičs, Nando de Kolo, Dimitris Diamantidis, Luka Dončičs, Kails Hainss, Serhio Jujs, Huans Karloss Navaro, Vasilis Spanulis un Milošs Teodosičs.

Izmantotie resursi:
https://admin.euroleague.net/news/i...