Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Barona pēdējās sekundes metiens atnes "Crvena zvezda" Serbijas čempionu titulu

Emils Ozerinskis

Barona pēdējās sekundes metiens atnes "Crvena zvezda" Serbijas čempionu titulu
Bilijs Barons. Foto: Crvena zvezda

Par Serbijas basketbola čempioniem kļuvuši Belgradas "Crvena zvezda" basketbolisti, kuri finālsērijas ceturtajā spēlē ar rezultātu 76:75 pārspēja savus principiālos konkurentus no Belgradas "Partizan", triumfējot sērijā ar 3-1.

Visa Serbijas čempionāta finālsērija aizritēja ļoti saspringtās cīņās. Regulārajā sezonā ne reizi nezaudējusī "Crvena zvezda" finālsēriju sāka ar panākumu savās mājās, pārspējot partizānus ar 98:94. "Partizan" vienību no zaudējuma pirmajā mačā neglāba bijušā vefieša Aleksa Renfro 20 gūtie punkti. Finālsērijas otrajā cīņā "Partizan" izdevās reabilitēties, savās mājās tiekot pie panākuma ar 73:72, kas Sarkanajām zvaigznēm lika piedzīvot pirmo sezonas neveiksmi vietējajā čempionātā. Sērijas trešais mačs, kas atkal aizritēja "Crvena zvezda" laukumā, noslēdzās ar vislielāko starpību visās finālsērijas cīņās - sešiem punktiem. Ar rezultātu 96:90 sarkanbaltie nonāca uzvaras attālumā līdz triumfam.

Finālsērijas ceturtajā spēlē Sarkanās zvaigznes pretī uzvarai ar 21 gūtu punktu veda Bilijs Barons. Mačs noslēdzās ar minimālu rezultāta starpību 76:75, ļaujot "Crvena zvezda" svinēt uzvaru pār "Partizan" ar 76:75. Tieši Barons izdarīja pēdējo sekunžu uzvaru nesošo metienu līdz ar spēles beigu signālu, tiekot atzīts arī par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

Belgradas "Crvena zvezda" basketbola komandai šis ir 20. valsts čempionu tituls.

     [+] [-]

, 2019-06-17 23:07, pirms 5 gadiem
Šis spēlētājs šosezon kļuva arī par Adrijas līgas finālu MVP.