Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Spliters atzīts par ACB līgas MVP

Spliters atzīts par ACB līgas MVP
Tiago Spliters
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Spānijas ACB līgā tika nosaukts regulārās sezonas vērtīgākais spēlētājsjeb MVP un šāds gods tika Vitorijas "Tau Ceramica" basketbolistam Tiago Spliteram.

Pagājušajā nedēļā Spliters tika iekļauts ACB līgas simboliskajā pieciniekā, bet tas nav vienīgais apbalvojums par lielisko sniegumu šajā sezonā, kas palīdzēja viņa pārstāvētajam Vitorijas "Caja Laboral" ierindoties dalītā otrajā vietā. Spliters nosaukts arī par visas līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

Spliters bijis starp labākajiem vairākās kategorijās, bet pirmā vieta bijusi efektivitātē (21,2 punkts), kas arī atnesa MVP balvu. Otrajā vietā Madrides "Fuenlabrada" aizsargs Džeralds Fičs (17,9) ar kuru kopā sezonas pirmo pusi aizvadīja Latvijas basketbolists Kaspars Bērziņš, bet trešais ar vidēji 17,7 efektivitātes punktiem regulāro sezonu noslēdza Karloss Suarezs no Madrides "Estudiantes".

Pēc MVP balvas saņemšanas Spliters norādīja, ka to izcīnīt nav bijis viegli. Brazīlijas basketbolistam izdevies paveikt to, ko pirms kāda laika izdarīja cits Dienvidamerikas pārstāvis, kas spēlējis šajā Vitorijas klubā. "Viens no maniem paraugiem ir Luiss Skola un viņa panākumu atkārtošana man ir liels gods," tā Spliters. Skola savulaik divas reizes kļuva par Spānijas līgas MVP, pārstāvot Vitorijas "Tau Ceramica" (kluba agrākais nosaukums). Tagad šis Argentīnas basketbolists spēlē NBA un, iespējams, pavisam drīz tur būs arī Spliters.

Izmantotie resursi:
acb.com

  -1 [+] [-]

, 2010-05-17 20:16, pirms 14 gadiem
Pelnīti, ļoti laba sezona viņam izdevusies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-05-17 20:17, pirms 14 gadiem
Diezgan pārsteidzoši, jo domāju, ka būs Rubio vai Navarro!!!
Slēpts komentārs: Māris Grinbergs

 +29 [+] [-]

, 2010-05-17 20:21, pirms 14 gadiem
Māris Grinbergs rakstīja: Balva izcīnīta pelnīti, jo bija vēl tādi pretendenti uz balvu, kā Rubio un Navarro, kas arī bija šīs balvas cienīgi.
Tev tas dzeeriens nav galvu samaisijis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-05-17 20:23, pirms 14 gadiem
flipsider rakstīja: Tev tas dzeeriens nav galvu samaisijis?
arsti.narko.lv

  +5 [+] [-]

, 2010-05-17 20:23, pirms 14 gadiem
flipsider rakstīja: Tev tas dzeeriens nav galvu samaisijis?
Te del tiem dzerieniem visi tik komente bezsakara!

     [+] [-]

, 2010-05-17 22:25, pirms 14 gadiem
Māris Grinbergs rakstīja: Balva izcīnīta pelnīti, jo bija vēl tādi pretendenti uz balvu, kā Rubio un Navarro, kas arī bija šīs balvas cienīgi.
tu vispār seko līdzi basketbolam? tu raksti savus tizlos komentārus katrā sporta sadaļā kautgan tev no tām nekāda reāla saprašana nav. ja nezini, tad vnk lieki neraksti neko. atradies te Rubio un Navaro, paskaties ka spēlē citi nevis tikai savu degungalu redzi

     [+] [-]

, 2010-05-17 23:28, pirms 14 gadiem
Sen jau krita Spliters acīs, tikai nezinu kapēc vairs nav Tau Ceramica, bet ir Caja Laboral. Nu diezgan interesanti, ka MVP netika nevienam no Regal Barcelona. Ticu, ka Spliteru redzēsim NBA!

     [+] [-]

, 2010-05-17 23:51, pirms 14 gadiem
Grambulis rakstīja: Sen jau krita Spliters acīs, tikai nezinu kapēc vairs nav Tau Ceramica, bet ir Caja Laboral. Nu diezgan interesanti, ka MVP netika nevienam no Regal Barcelona. Ticu, ka Spliteru redzēsim NBA!
Caja Laboral Baskonia ir Spānijas banka, kura uzņēmusies galvenā sponsora pienākumus, tapēc arī vairs nav TAU Ceramica