Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Štelmahers: "Sastapāmies ar labāko aizsardzību šosezon"

Štelmahers: "Sastapāmies ar labāko aizsardzību šosezon"
Roberts Štelmahers un Emanuels Ubilla
Foto: BK Ventspils

BK "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers pēc Čempionu līgas mača mača, kurā viņa komanda viesos atzina vācu "MHP Riesen" pārākumu 68:84, atzina, ka sāncenši nodemonstrēja teicamu spēli aizsardzībā, kuru apspēlēt bija ļoti grūti.

"Vispirms vēlos apsveikt sāncenšus ar uzvaru. Mums tā bija tiešām smaga spēle, jo pretī nāca labi, fiziski spēcīgi basketbolisti, kurus turklāt vadīja labs treneris. Ir ļoti grūti spēlēt, ja visu maču ir tāds spiediens, tik agresīva aizsardzība. Neesmu priecīgs par mūsu metienu precizitāti, taču iemesls ne pārāk augstajam procentam ir tieši mājinieku agresīvā spēle aizsardzībā. Bez šaubām tā bija labākā aizsardzība, ar kādu esam sastapušies šajā sezonā. Ir grūti precīzi pateikt, cik tālu Ludvigsburgas klubs var tikt, taču, ja tas turpinās spēlēt tik pat disciplinēti un agresīvi, tas noteikti tiks tālu. Ir jūtams, ka tā tiešām ir komanda, spēlētāji ir vienoti un tā arī cīnās laukumā," pēc mača atzina Roberts Štelmahers.
Arī ventspilnieku uzbrucējs Bleiks Hamiltons pēc mača paslavēja sāncenšu aizsardzību: "Zinājām, ka būs smaga spēlē un cīnījāmies visu maču, taču vēlamo rezultātu tas nedeva. Domāju, visu izšķīra spēle aizsardzībā, kas mājiniekiem padevās ļoti labi, tāpēc mums tā arī neizdevās atrast savu spēles ritmu."

Mājinieku galvenais treneris Džons Patriks bija gandarīts par visas komandas sniegumu, bet sevišķi uzslavēja spēles veidotāju pienesumu: "Domāju, mēs aizvadījām labu maču, ar lielu enerģiju cīnoties aizsardzībā un uzbrukumā labi kustinot bumbu. Te īpaši gribētos uzslavēt mūsu aizsargus, kas paveica tiešām labu darbu, pa trijiem savācot 15 rezultatīvas piespēles un pieļaujot tikai divas kļūdas. Protams, mača laikā arī mums bija problēmas, taču lielāko daļu labi darbojāmies gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, tāpēc šī mums tiešām bija laba spēle."


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-17 12:49, pirms 6 gadiem
SC, noņemiet to melno pārklājumu pār rakstu, del stulbās Olybet reklāmas nevar rakstu izlasīt
, 2018-01-17 13:13, pirms 6 gadiem
vf rakstīja: SC, noņemiet to melno pārklājumu pār rakstu, del stulbās Olybet reklāmas nevar rakstu izlasīt
vf, ir tāda lieta kā adblock
, 2018-01-17 14:25, pirms 6 gadiem
Nu Robi-ko Tu di#s! Tik traki jau nebija! Vnk jābūt vairākiem spēles plāniem,ne tikai vienam!
, 2018-01-17 15:35, pirms 6 gadiem
Impērija rakstīja: Nu Robi-ko Tu di#s! Tik traki jau nebija! Vnk jābūt vairākiem spēles plāniem,ne tikai vienam!
rekur precīzāks situācijas raksturojums. visu laiku krīt acīs tas cik ļoti robis spiež uz agresīvu spēli viens uz viens, tas it kā dod daudz samērā iespēju soda metieniem, bet daudzreiz arī nozīmē to, ka jāmet daudz metienu ar pretestību
, 2018-01-17 15:55, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: vf, ir tāda lieta kā adblock
Uz androida adbloks piedāvā savu pārlūku ,kurs tā arī saucas, un tas mani nevilina. SC jau ir tomer jānodrošina, lai visu veidu ierices spej izlasit. Brizam skiet ka SC ne par ko neatbild.
, 2018-01-17 16:34, pirms 6 gadiem
vf rakstīja: Uz androida adbloks piedāvā savu pārlūku ,kurs tā arī saucas, un tas mani nevilina. SC jau ir tomer jānodrošina, lai visu veidu ierices spej izlasit. Brizam skiet ka SC ne par ko neatbild.
nauda jau kaut kā jāpelna, mūsdienās ar tukšu gaisu jau neuzturēsi
, 2018-01-17 17:20, pirms 6 gadiem
Robis: mūsu nevarīgākais uzbrukums sastapās ar diezgan labi organizētu aizsardzību.Nav plāna kā to pārvarēt. Pēc pieciem gadiem būs.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
2

Trīs pagājušās sezonas Final Four dalībnieces sāks Eirolīgas play-off

ULEB Eirolīgā šovakar turpināsies izslēgšanas spēles. Pulksten 20.00 ''Monaco'' (#3) mājās spēkosies pret Stambulas ''Fenerbahce'' (#6), bet divas stundas vēlāk ''Barcelona'' (#4) savā arēnā uzņems Pirejas ''Olympiacos'' (#5). Maču translācijas ''Go3 Sport'' kanālos.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
19

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".