Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Valančūna dzimtās pilsētas klubs iekļūst Čempionu līgas "play-off"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Valančūna dzimtās pilsētas klubs iekļūst Čempionu līgas "play-off"
Utenas "Juventus": ceļazīme uz izslēgšanas spēlēm
Foto: fiba.com

Otrdien, 17. janvārī, sākās Basketbola Čempionu līgas 13. kārtas spēles. Jona Valančūna dzimtās pilsētas Utenas klubs "Juventus" kvalificējās izslēgšanas cīņām.

A grupa

“Monaco” (11-2) un “Banvit” (10-2) var justies droši par automātisku iekļūšanu nākamajā kārtā. Turcijas klubs otrdien mājās sakāva Slovēnijas vienību “Helio Suns” (2-11) ar 74:56, joprojām saglabājot izredzes izcīnīt pirmo vietu.

“CEZ Nymburk” (9-4) un Saloniku “Aris” (8-5) ir garantējušas finišu A grupas četriniekā, kas ļauj piedalīties izslēgšanas spēlēs. Piektās ceļazīmes liktenis nākamnedēļ tiks izšķirts “Fraport Skyliners” un “Ironi Nahariya” cīņā.

C grupa

Francijas klubs “ASVEL Lyon-Villeurbanne” (10-3) mājās pieveica poļu komandu “Rosa Radom” (3-10) ar 87:67 un nostiprinājās grupas līderpozīcijās. Poļi jau agrāk zaudēja izredzes kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

D grupa

Avelīno klubs “Scandone” (9-4) izbraukumā pieveica grupas līderus “Iberostar Tenerife” (10-3) ar 78:66 un kopvērtējumā pakāpās uz otro vietu. Panākums ļauj cerēt uz automātisku iekļūšanu otrajā kārtā. Lai to paveiktu, nākamnedēļ savā laukumā jāpieveic Utenas “Juventus” (8-5).

Lietuvieši otrdien savā laukumā tika galā ar “Mornar Bar”, apspēlējot sāncenšus ar 82:74 un nodrošinot tikšanu tālāk. Avelīno panākums Kanāriju salās ir mazinājis “Juventus” izredzes finišēt otrajā vietā – pēdējā kārtā izbraukumā nepieciešama uzvara ar 11 punktu pārsvaru.

Beļģijas klubs “Oostende” (5-8) izdzīvošanas spēlē mājās pārspēja serbu “Mega Leks” (4-9) ar 82:74.

Čempionu līgas 13. kārta, 17.-18. janvāris

GrupaSpēleRezultāts
AAris – Fraport Skyliners58:64
ANahariya – Bakken Bears101:62
ANymburk – Monaco76:66
ABanvit – Helio Suns74:56
BAvtodor – Reyer Venezia-
BPinar Karsiyaka – Khimik Yuzhne-
BOradea – Kataja Basket-
BRishon Maccabi – Le Mans-
CASVEL – Rosa Radom87:67
CPAOK – Oldenburg-
CNeptūnas – Ventspils-
CVarese – Usak-
DTenerife – Avellino66:78
DUtena – Mornar Bar82:74
DOostende – Mega Leks82:74
DStrasbourg – Cibona-
ESzolnoki – Besiktas91:96
EMHP Ludwigsburg – Sassari75:78
EZielona Gora – Charleroi-
EPartizan – AEK-

     [+] [-]

, 2017-01-17 23:38, pirms 7 gadiem
Trenerifes bilance kopumā šosezon ir iespaidīga - 22 uzvaras un tikai 7 zaudējumi.

  +2 [+] [-]

, 2017-01-17 23:54, pirms 7 gadiem
Rakstiet visu garo nosaukumu vai vienojieties par vienu versiju! Apnīk, ka vienā rakstā ir Tenerife, citā herba life un vēl citā Gran Canaria. Tas pats ar citiem spāņu basketbola klubiem. Bet lielāko dienas daļu jau aizņem jauni zviedru valodas darinājumi, lai tautai ir par ko cepties un ir klikšķi un komentāri.
P.S. SC varētu beidzot iet līdzi laikam un arī mobilajā versijā iespējot atbildēt uz komentāriem, plusot, mīnusot un pievienot komentāram attēlus. Neprasu pat "augstākās sarežģītības" uzdevumu izveidot aplikāciju. Grūti saprast, kā šis joprojām ir vadošais sporta portāls. Nekas vairāk par izkārtojuma maiņu ar portāla attīstību nenotiek.

     [+] [-]

, 2017-01-18 00:25, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Rakstiet visu garo nosaukumu vai vienojieties par vienu versiju! Apnīk, ka vienā rakstā ir Tenerife, citā herba life un vēl citā Gran Canaria. Tas pats ar citiem spāņu basketbola klubiem. Bet lielāko dienas daļu jau aizņem jauni zviedru valodas darinājumi, lai tautai ir par ko cepties un ir klikšķi un komentāri.
P.S. SC varētu beidzot iet līdzi laikam un arī mobilajā versijā iespējot atbildēt uz komentāriem, plusot, mīnusot un pievienot komentāram attēlus. Neprasu pat "augstākās sarežģītības" uzdevumu izveidot aplikāciju. Grūti saprast, kā šis joprojām ir vadošais sporta portāls. Nekas vairāk par izkārtojuma maiņu ar portāla attīstību nenotiek.
Skumji, ka nezināji, ka ir 2 dažādi klubi - Herbalife Gran Canaria un Iberostar Trenerife

     [+] [-]

, 2017-01-18 00:53, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Skumji, ka nezināji, ka ir 2 dažādi klubi - Herbalife Gran Canaria un Iberostar Trenerife
Ne jau tikai tagad, lai uztaisītu skandālu dažreiz raksta Lassa, citreiz vnk Barselona. Tas, kas neseko līdzi mazāk populārām līgām Rumānija, piemēram, var nesaprast. Es domāju, ka leišiem arī būtu grūti iebraukt, ja vienā viņu raksta daļā būtu Valmiera, otrajā tikai ORDO, tas pats ar lūšiem un Jēkabpili, Lauvām un Liepāju ... Tas tā...