Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Brazis: "Pietika, lai uzvarētu"

Andrejs Siliņš

Brazis: "Pietika, lai uzvarētu"
Šauļus Kuzminsks
Foto: FIBA Europe

"Nevaru teikt, ka mana komanda šodien parādīja brīnišķīgu sniegumu, bet ar to pietika, lai uzvarētu," pēc uzvaras pirmajā FIBA EuroChallenge spēlē pār Južnijas "Khimik" sacīja "Ventspils" basketbola kluba galvenais treneris Aļģirts Brazis.

"Gribētu teikt, ka mana komanda šodien bija labāka tieši psiholoģiskajā ziņā. "Khimik" ir pēdējā vietā savā čempionātā, un viņiem šobrīd ir ļoti smagi," pēc spēles sacīja treneris Brazis. "Nevaru teikt, ka mana komanda šodien parādīja brīnišķīgu sniegumu, bet ar to pietika, lai uzvarētu. "Khimik" vēl nav gatavi. Ticu, ka turpinājumā viņi spēlēs labāk. Šobrīd svarīgākais ir tas, ka izcīnījām uzvaru."

"Ventspils" kapteinis Akselis Vairogs uzsvēra spēles nozīmīgumu: "Šī bija pirmā spēle un pie tam izbraukumā, tāpēc bija īpaši svarīgi izcīnīt uzvaru. Bijām ļoti uztraukušies. Tieši šī iemesla dēļ pirmā ceturtdaļa nebija tik veiksmīga. Otrajā ceturtdaļā sākām spēlēt agresīvāk. Izcīnījām vairāk atlēkušo bumbu, cīnījāmies līdz galam, un tas palīdzēja uzvarēt."

"Khimik" galvenais treneris Vitālijs Usenko: "Pat pirmajā ceturtdaļā nespējām izdarīt to, ko bijām plānojuši. Zinājām, ka "Ventspilij" ir problēmas ar centra spēlētājiem un uzdevums bija likt viņu garajiem spēlētājiem pārkāpt noteikumus, bet mani spēlētāji to nespēja izdarīt. Zaudējām cīņā pie groziem. Šī bija mūsu sliktākā spēle šosezon. Šķita, ka spēlētāji baidās."

  -1 [+] [-]

, 2010-11-16 22:16, pirms 13 gadiem
Vo laiki pienākuši, "Khimik" spēlētāji baidās no Ventspils

  +8 [+] [-]

, 2010-11-16 22:48, pirms 13 gadiem
nevaru sagaidīt, kad Ventspils paziņos par papildinājumu garajā galā

  +1 [+] [-]

, 2010-11-16 23:33, pirms 13 gadiem
Guncha123 rakstīja: Vo laiki pienākuši, "Khimik" spēlētāji baidās no Ventspils
Pirms 8 gadiem (kad trenēja Muižnieks) bija līdzīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja