Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gailītis: "Otrajā puslaikā spēlējām ļoti slikti, īpaši tā sākumā"

Andrejs Siliņš

Gailītis: "Otrajā puslaikā spēlējām ļoti slikti, īpaši tā sākumā"
Jānis Gailītis
Foto: vtb-league.com

"Trāpījām tikai 55% soda metienu, nevarējām iemest savus metienus no spēles un tā rezultātā pazaudējām pārliecību," kā vienu no zaudējuma iemesliem "Nizhny Novgorod" komandai svētdien notikušajā VTB Vienotās līgas spēlē minēja "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

"Apsveicu "Nizhny" ar izcīnīto uzvaru viņu pirmajā sezonas spēlē. Otrajā puslaikā spēlējām ļoti slikti, īpaši tā sākumā. Trāpījām tikai 55% soda metienu, nevarējām iemest savus metienus no spēles un tā rezultātā pazaudējām pārliecību," uz maču īsumā atskatījās VEF galvenais treneris.

"Ņižņija to izmantoja. Spēles beigās viņu garais spēlētājs [Iļja] Popovs un [Stevans] Jelovacs labi spēlēja groza tuvumā. Tāpat zaudējām cīņu par atlēkušajām bumbām: 27:38. Tā ir liela starpība," turpināja Gailītis, kura vadītajai komandai šis bija otrais zaudējums divās spēlēs turnīrā.

Nākamo maču VEF jāaizvada 22. oktobrī, Sanktpēterburgā viesojoties pie "Zenit".

"Nizhny Novgorod" galvenais treneris Zorans Lukičs savukārt, neraugoties uz panākumu, atrada arī, par ko aizrādīt savai komandai: "Pirmais puslaiks atstāja nepatīkamu iespaidu. Šobrīd liels spiediens tiek izdarīts uz mūsu jaunajiem spēlētājiem, un pirmajā puslaikā tas bija ļoti manāms. Ikviens no viņiem sagaida uzvaras. Tas tika gaidīts jau Čempionu līgas kvalifikācijā. Tomēr daudzi aizmirst, ka mūsu sastāvā ir tikai trīs pieredzējuši spēlētāji - Gubanovs, Paņins un Jelovacs. Dažiem pat nav nekādas pieredzes VTB līgā. Puslaikā nolēmām paātrināt spēli, veicām dažas izmaiņas, un spēle aizgāja. Joprojām esam tālu no nopietna basketbola demonstrēšanas. Jāturpina strādāt un kļūt labākiem."

Izmantotie resursi:
VTB United League

     [+] [-]

, 2017-10-16 10:22, pirms 7 gadiem
Otrajā puslaikā spēlējām ļoti slikti - tā kā pretinieks ļāva...

     [+] [-]

, 2017-10-16 11:59, pirms 7 gadiem
da visa spēle bija bēdu ieleja,iespaids ,ka vispār būtu tikai nesen sanākuši kopā,leģi nekādi un arī Freimis izskatās negatavs..