Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" pretiniekiem Eirolīgas kvalifikācijā pievienojas Dragičevičs

"VEF Rīga" pretiniekiem Eirolīgas kvalifikācijā pievienojas Dragičevičs
Tadija Dragičevičs
Foto: AFP/Scanpix

Francijas klubs "Strasbourg IG" neilgi pirms ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīra papildinājis sastāvu ar serbu basketbolistu Tadiju Dragičeviču.

Profesionālo karjeru 28 gadus vecais Dragičevičs sāka Belgradas "Crvena Zvezda" komandā un 2008. gadā ar kopējo 53. numuru tika izvēlēts NBA drafta 2. kārtā (Jūtas "Jazz"). Laika posmā no 2010. līdz 2013. gadam viņš spēlēja Itālijas, Vācijas, Ukrainas un Turcijas klubos, bet šī gada sākumā atgriezās "Crvena Zvezda" rindās.

Pagājušās sezonas pirmo pusi 2,06 metrus garais basketbolists aizvadīja Stambulas "Anadolu Efes" komandā, Eirolīgā desmit spēlēs vidēji mačā gūstot 6,2 punktus un izcīnot 1,9 atlēkušās bumbas. "Crvena Zvezda" sastāvā Dragičevičs piedalījās 12 Eiropas kausa spēlēs, kurās vidēji mačā izcēlās ar 7,8 punktiem un 4,3 atlēkušajām bumbām.

ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīrs no 23. līdz 26. septembrim risināsies Beļģijas pilsētā Ostendē. "VEF Rīga" 1. kārtā tiksies ar "Strasbourg", bet uzvaras gadījumā 2. kārtā pretī stāsies Lionas "Villeurbanne" vai Ostendes "Telenet". Ja izdosies pārvarēt arī 2. kārtu, tad finālā par vietu Eirolīgas pamatturnīrā būs jātiekas ar Kazaņas "Unics", Zeļona Goras "Stelmet", Jeruzalemes "Hapoel" vai "CEZ Nymburk".

Kvalifikācijas turnīra uzvarētāji spēlēs Eirolīgas pamatturnīra A apakšgrupā, kur pretī stāsies Madrides "Real", Stambulas "Anadolu Efes", Kaspara Vecvagara pārstāvētā Kauņas "Žalgiris", Ainara Bagatska un Artūra Štālberga vadītā BK "Ņižņij novgorod" un Sasāri "Dinamo".

Izmantotie resursi:
sportando.com

     [+] [-]

, 2014-09-16 10:13, pirms 10 gadiem
Vēl ir kāds kurš uzskata, ka Vefs uzvarēs šo spēli??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-09-16 10:28, pirms 10 gadiem
VEFs varēja sagrabināt naudiņu un noslēgt 10 dienu līgumus ar mūsu pašu brīvajiem spēlētājiem (Kambala, Valteri, Blūms ...) un meģināt aizķerties Eirolīgā. Ja nesanāk, tad turpina griezt ar jaunajiem, ja sanāk, tad gan jau, ka papildus līdzekļus varētu piesaistīt un pagarināt kādu līgumu.

  +5 [+] [-]

, 2014-09-16 10:40, pirms 10 gadiem
3pt.shooter rakstīja: VEFs varēja sagrabināt naudiņu un noslēgt 10 dienu līgumus ar mūsu pašu brīvajiem spēlētājiem (Kambala, Valteri, Blūms ...) un meģināt aizķerties Eirolīgā. Ja nesanāk, tad turpina griezt ar jaunajiem, ja sanāk, tad gan jau, ka papildus līdzekļus varētu piesaistīt un pagarināt kādu līgumu.
Kā tu iztēlojies Valteru Vefā, ja viņš publiski ir draudējis Jaunupam sadot pa muti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-16 11:27, pirms 10 gadiem
3pt.shooter rakstīja: VEFs varēja sagrabināt naudiņu un noslēgt 10 dienu līgumus ar mūsu pašu brīvajiem spēlētājiem (Kambala, Valteri, Blūms ...) un meģināt aizķerties Eirolīgā. Ja nesanāk, tad turpina griezt ar jaunajiem, ja sanāk, tad gan jau, ka papildus līdzekļus varētu piesaistīt un pagarināt kādu līgumu.
Blūmam jau ir gana naudīgs līgums ar Astanu jau, ja nemaldos. Pārējās pozīcijās jau šobrīd ir diezgan piepildītas, neredz vietu Sandim, bet Kristapam VEFs toč nevar šobrīd samaksāt, pat ja ļoti gribētu, bet viņi negrib. Kambala teorētiski varētu būt pastiprinājums, bet tikai teorētiski. Praktiski nav zināms, kādā līmenī viņš šobrīd ir, savos 36 gados. Visticamāk, tas galīgi nav tas pats KK, kurš bija pirms 10 gadiem, turklāt, kā jau te pareizi pieminēja, vai viņš būtu gatavs kaplēt aizsardzībā? nav arī zināmas viņa finansiālās apetītes, jo, lai kādi arī būtu tie turku otrās līgas klubi, liela daļa no viņiem ir naudīgāki par pašreizējo Vefiņu.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-16 11:36, pirms 10 gadiem
Neviens jau nesaka ka sodienas Kambala ir tas pats ,kas Kaspars bija savos labakajos gados,bet uzbrukums savas minutes gan jau var nospelet pat loti produktivi radot spiedienu uz groza apaksu,jo gan Bambam,gan Zakitim ar speli 1:1 tada limeni viegli nebus.. ps.protams ta ir utopija,un Kambalu vef neredzet

     [+] [-]

, 2014-09-16 11:44, pirms 10 gadiem
domāju,ka Kambis pat savos 36 gados ir un būs labākā sportiskā formā lā lielākā daļa LBL un Latvijas spēlētāju. Cita lieta ir viņa lietderība laukumā,jo aizsardzība nekad nav bijusi viņa stiprā puse, bet, tāpēc jau treneriem ir jāštuko,lai prastu izcelt pieejamo spēlētāju labākās īpašības un stiprās puses. Tomēr domāju, ka VEFs tā pat nevar pacelt viņa līgu + tas,ka Kambis ir draugos ar Valteriem un diezin vai pats gribētu spēlēt VEFā.