Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Dī Brauns: "Starpsezonā trenējos ar Deronu Viljamsu"

Dī Brauns: "Starpsezonā trenējos ar Deronu Viljamsu"
Dī Brauns
Foto: LaPresse/Scanpix

Rīgas VEF amerikāņu saspēles vadītājs Dī Brauns pēc ierašanās Latvijas galvaspilsētā pastāstījis par to, ar ko nodarbojies starpsezonā, norādot, ka trenējies kopā ar Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" saspēles vadītāju Deronu Viljamsu.

"Starpsezona aizritēja labi. Pirmo mēnesi pēc sezonas beigām galvenokārt atpūtos, bet jau nākamajā mēnesī sāku gatavoties sezonai. Biju devies uz Jūtas štatu, kur trenējos kopā ar savu komandas biedru Ilinoisas universitātē Deronu Viljamsu. Uzskatu, ka trenēšanās kopā ar vienu no šā brīža pasaules labākajiem saspēles vadītājiem, par kādu uzskatāms Derons, noteikti nāca man par labu," to, kā pavadījis laiku vasarā, stāstīja Brauns.

Brauns atzīst, ka galvenais mērķis un motivācija ir uzvara: "Tiecos uz to, lai cīnītos par uzvaru ikvienā spēlē un to arī sagaidu no gaidāmās sezonas. Ar to arī Eiropas basketbols man patīk – šeit galvenais ir uzvarēt, nevis izcelties tikai individuāli. Tāpēc bieži vien saku, ka visas individuālās balvas, kuras esmu savas karjeras laikā saņēmis, tās ir visas komandas nopelns, jo šī ir komandas spēle."

Brauns, kuram rīt apritēs 29 gadi, aizvadītajā sezonā spēlēja "Turk Telekom" rindās Turcijas čempionātā, bet karjeras laikā pārstāvējis arī vairākus NBA klubus kā Jūtas "Jazz", Vašingtonas "Wizards" un Fīniksas "Suns".

Izmantotie resursi:
vefriga.com


, 2013-08-16 23:47, pirms 11 gadiem
Gan jau vini trenējas kopā katru gadu. Abi ir labi draugi. Kopā spēlējuši gan Nba, gan NCAA
, 2013-08-17 00:06, pirms 11 gadiem
Gribās dzirdēt kautko par to Lavalu , jo pagaidām skaidrs Brauns un Robinsons ir atbraukuši kapāties..ar to Gani Lawal nekas nav skaidrs, kas pa playeri.
, 2013-08-17 12:42, pirms 11 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Gribās dzirdēt kautko par to Lavalu , jo pagaidām skaidrs Brauns un Robinsons ir atbraukuši kapāties..ar to Gani Lawal nekas nav skaidrs, kas pa playeri.
Cik dzirdēts, atbraucis kapāties.
, 2013-08-17 13:12, pirms 11 gadiem
Runā, ka VEFs arī kapāsies! jo ja viņi nekapāsies, tad kapāsies Ventspils
, 2013-08-17 13:24, pirms 11 gadiem
Pagaidām liekas diezgan iespaidīgi šie lēģionāri, gribās ātrāk viņus ieraudzīt darbībā. VEIKSMI un par EL!
, 2013-08-17 14:52, pirms 11 gadiem
paga, kāds kapāsies?
Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
3

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.