Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" pirmoreiz uzvar Viļņā, nonāk uzvaras attālumā no titula

Andrejs Siliņš

"Žalgiris" pirmoreiz uzvar Viļņā, nonāk uzvaras attālumā no titula
Edgars Ulanovs uzbrukumā
Foto: LKL

Lietuvas Basketbola līgas (LKL) finālsēŗijas ceturtajā spēlē Viļņā šovakar ar rezultātu 82:78 apspēlēja vietējo "Lietuvos Rytas" un sērijā līdz četriem panākumiem izvirzījās vadībā ar 3-1.

Sērijas ceturtā spēle šovakar risinājās Lietuvas galvaspilsētā. Spēles pirmais puslaiks ritēja līdzīgā cīņā, bet trešajā ceturksnī "Žalgiris" veica izrāvienu 13:0, uzvarēja ceturtdaļu ar 24:9 un ieguva pat 15 punktu pārsvaru.

Pēdējā ceturtdaļā mājinieki vēl pietuvojās un izskaņā noorganizēja intrigu, taču vairāk nekā septiņi ar pusi tūkstošu vietējo līdzjutēju tomēr palika nokārtām galvām. "Žalgiris" no tālienes uzbruka ar 56% precizitāti un svinēja panākumu ar 82:78.

Līdz ar to sērijā rezultāts nu kļuvis 3-1 Kauņas komandas labā, bet piektais mačs paredzēts pirmdien Kauņā.

Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā ar 16 punktiem bija Beno Udrihs, kuram arī sešas rezultatīvas piespēles. Pa deviņiem punktiem sameta Brendons Deivīss, Pauļus Jankūns, Artūrs Milaknis un Ārons Vaits. "Rytas" rindās 16 punkti Martinam Echodam, bet pa 14 sameta Mindaugs Girdžūns un Roks Giedraitis.