Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bijušais Lietuvas izlases aizsargs Pocjus 31 gada vecumā beidz karjeru

Agris Suveizda

Bijušais Lietuvas izlases aizsargs Pocjus 31 gada vecumā beidz karjeru
Foto: Martina Pocjus "Instagram" profils

2013. gada Eiropas vicečempions un 2010. gada Pasaules kausa bronzas ieguvējs Martins Pocjus savā Instagram profilā paziņoja par karjeras beigām. Bijušajam Lietuvas izlases basketbolistam aprīlī apritēja tikai 31 gads.

"Viss. Pienācis laiks tās [basketbola kedas] pakārt [uz nagliņas]. Pienācis laiks beidzot ieklausīties savā ķermenī," raksta Martins Pocjus. "Vairs nekādu pretsāpju līdzekļu, nekādu operāciju, nekādu grūtību pirmdienas rītos izkāpt no gultas."

"Vienmēr sev esmu teicis, ka tad, kad tas vairs nesagādās prieku, kad man tā vairs nebūs kaislība, būs pienācis laiks aiziet," Pocjus turpina. "Mīlu basketbolu un mīlu spēlēt šo sporta veidu. Tas ir apbrīnojami, cik daudz basketbols man ir devis, uz cik daudz vietām tas mani ir aizvedis, cik daudz attiecību tas ir izveidojis un cik daudz draugu tas ir devis. Un par to esmu ļoti pateicīgs. Ticu, ka katrām beigām seko jauns sākums, un ar nepacietību gribu redzēt, kas sekos tālāk."

Atgriezies no ASV, kur Maika Kžiževska vadībā spēlēja Djūka universitātē, Pocjus profesionālo karjeru uzsāka Kauņas "Žalgirī", bet ārzemēs spēlējis arī tādās komandās kā Madrides "Real", Stambulas "Galatasaray" un Spānijas "Murcia". Lietuvā Pocjus ticis pie trim čempiona tituliem, bet 2013. gadā "Real" sastāvā viņš kļuva par Spānijas čempionu. Pocjus kontā arī Spānijas Superkauss un Karaļa kauss. Pēdējās sezonās Pocjus mocījās ar traumām.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BVaDuxy...

  +1 [+] [-]

, 2017-06-16 21:21, pirms 7 gadiem
Respetkas uvažuhas broļai

  -1 [+] [-]

, 2017-06-17 06:48, pirms 7 gadiem
pirmdienās no gultas grūti izkāpt..