Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Ir interese no ārzemju klubiem"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis:  "Ir interese no ārzemju klubiem"
Ainars Bagatskis spēlē pret Tallinas "Kalev/Cramo"
Foto: nn-basket.ru

"Latvijas Basketbola līgas otrajā pusfinālā un finālā visu izšķirs nianses. Ceru, ka finālā būs septiņas spēles," pirmdien, 16. maijā, telefonsarunā ar Sportacentrs.com teica Latvijas vīriešu valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Kurā brīdī kļuva skaidrs, ka neturpināsies sadarbība ar Ņižņijnovgorodas klubu?
Kluba vadība vēlējās turpināt sadarbību un piedāvāja līgumu. Nevarējām vienoties par līguma punktiem. Kuriem, neprecizēšu.

Aizvadīti divi gadi kopā ar kluba dibinātāju Sergeju Panovu. Cik sekmīga bijusi sadarbība?
Klubs pastāv tikai septīto sezonu, taču spēlē augstākajā līmenī gan VTB Vienotajā līgā, gan Eirokausos. Ņižņijnovgoroda – ar salīdzinoši ierobežotiem resursiem – visu laiku radījusi nopietnas problēmas Krievijas basketbola grandiem. Sekmīgi startējām Eirolīgā. Tas viss notika, pateicoties Sergeja Panova tiešai līdzdalībai kluba darbībā un viņa izcilajai basketbola izpratnei.

Turcija, Krievija, Vācija – kuri vēji izskatās valdošie nākāmās darba vietas izvēlē?
Interese ir, pārējais kļūs zināms vēlāk.

Vai skaidrība varētu būt līdz izlases darba sākumam 2. jūnijā?
Nekādu termiņu nav.

Vai sastāvā būs izmaiņas pēc Kristapa Janičenoka gūtā savainojuma?
Valstsvienības paplašināto kandidātu sarakstu ar 24 spēlētajiem nosūtījām jau agrāk. Izmaiņu nebūs. Kristaps bija nozīmīga figūra gan Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs, gan finālturnīros. Bēdīgi, ka viņš mums nevarēs palīdzēt. Kristapam vēlu atveseļoties. Būt mierīgam un saglabāt pozitīvismu. Esmu pārliecināts, ka viņš vēl var spēlēt augstā līmenī.

Kādas ir prognozes par LBL "play-off" spēļu iznākumu?
Neprognozēšu. Esmu redzējis visas pusfināla spēles. Interesanti, līdzīgi, gan pusfinālā, gan finālā visu izšķirs nianses. Skatoties fināla virzienā, varu pateikt, ka Valmiera ir ļoti pieredzējusi komanda. Gandrīz visi basketbolisti spēlējuši VEF vai Ventspilī, zina, kā spēlēt “play-off”. Ceru, ka finālā būs septiņas spēles.

Var teikt, ka pašam izdevies iemīt pēdas Valmieras panākumam?
Nepiekritīšu. Pēc manis Valmierā strādājuši daudzi treneri. Šogad komanda prot izmantot savas puses, sezonas otrā puse tam ir lielisks apliecinājums. Viņi gan uzlaboja savu sniegumu, gan uzvarēja visus tiešos konkurentus – VEF un Ventspili. Mani tas nepārsteidza, jo daudzi no viņiem bijuši izlases kandidāti.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-16 16:12, pirms 8 gadiem
Ārzemju klubiem? ...tad jau Ventspili vai Baronu netrenēs ...

     [+] [-]

, 2016-05-16 16:41, pirms 8 gadiem
dakots rakstīja: Ārzemju klubiem? ...tad jau Ventspili vai Baronu netrenēs ...
Paļubom ka Rīgas Vafeles trenēs tas jau skaitās Krievu Klubs un tai skaitā ārzemju

  +3 [+] [-]

, 2016-05-16 16:55, pirms 8 gadiem
Emka953 rakstīja: Paļubom ka Rīgas Vafeles trenēs tas jau skaitās Krievu Klubs un tai skaitā ārzemju
VEF būs solis atpakaļ viņa kā trenera izaugsmē!

Smieklīgi bija šis

Kluba vadība vēlējās turpināt sadarbību un piedāvāja līgumu. Nevarējām vienoties par līguma punktiem. Kuriem, neprecizēšu.

Skaidrs par kādiem jautājumiem nevar vienoties.. ne jau par algas lielumu (kgan varētu būt arī tas), bet gan par to ka klubs nevar garantēt ka šī nauda būs un tas ļoti iegrieza NN šajā sezonā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 19:02, pirms 8 gadiem
Efes Pilsen

  +1 [+] [-]

, 2016-05-16 20:08, pirms 8 gadiem
NBA

     [+] [-]

, 2016-05-16 21:30, pirms 8 gadiem
Galvenais lai nav birojaa ar HMB

  -1 [+] [-]

, 2016-05-16 22:04, pirms 8 gadiem
Bagaijs allaz perfekti saoz tiesi to pasu, ko Rims Kurtinaitis, kurs savulaik paris gadus treneja Azerbaidzanas cempionata vienigo komandu... Trisreiz miniet, kapec?