Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Meksikāņu centrs Ajons atzīts par kārtas vērtīgāko spēlētāju Eirolīgā

Meksikāņu centrs Ajons atzīts par kārtas vērtīgāko spēlētāju Eirolīgā
Gustavo Ajons (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Real" centrs Gustavo Ajons atzīts par ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju. Uzvarā pār Stambulas "Anadolu Efes" Meksikas basketbolists izcēlās ar 14 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām.

30 gadus vecais Meksikas izlases basketbolists Gustavo Ajons vakar tika pie sava pirmā "double-double" Eirolīgā. 14 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām "Real" centrs pievienoja četras pārtvertās bumbas un vienu bloku, kopumā sakrājot labāko efektivitātes koeficientu (29).

"Real" pirmajā ceturtdaļfināla spēlē ar 80:71 pārspēja Stambulas "Anadolu Efes". Rīt abas komandas tiksies atkārtoti, "Final Four" kvalificēsies tas klubs, kurš pirmais izcīnīs trīs uzvaras.

Vidēji 18 spēlēs šosezon Ajons guva 8,3 punktus un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas. Uz kārtas MVP balvu pretendēja arī Jans Veselijs ("Fenerbahce Ulker", 23 punkti un septiņas atlēkušās bumbas) un Milošs Teodošičs (CSKA, 18 punkti un astoņas piespēles).

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja