Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Olafs Jākabsons

Līdzjutējiem “Final Four” izmaksās 12 miljonus

Līdzjutējiem “Final Four” izmaksās 12 miljonus
Telavivas "Maccabi" spēlētāji kopā ar
treneri priecājas par uzvaru
Foto: AFP

Pēc Izraēlas tūrisma ministrijas veiktajiem aprēķiniem, Telavivas “Maccabi” basketbola kluba līdzjutēji, kuri kuplā skaitā iecerējuši apmeklēt Eirolīgas “Final Four”, kas notiks Spānijas galvaspilsētā Madridē, šim nolūkam tērēs 12 miljonus eiro.

Kā vēsta laikraksts “Haaretz” no 2. līdz 4.maijam, kad Madridē tiks noskaidrots Eiropas spēcīgākais klubs, dosies aptuveni 6000 “Maccabi” līdzjutēju. Lielākā daļa jau esot rezervējuši biļetes uz trim noslēguma spēlēm kā arī pieteikušies dažādām kultūras programmām.

Cena ceļojuma paketei ar ekskursijām svārstoties no 2500, bet bez no 1800 eiro no cilvēka. Pēc ceļojumu aģentūras “Ophir Tours” datiem, lielākā daļa no līdzjutējiem, kuri dosies atbalstīt “Maccabi” klubu, mēnesī tērē no 3500 līdz 7000 eiro.

Izmantotie resursi:
www.championat.ru


, 2008-04-16 20:55, pirms 16 gadiem
Būtu Telavivas "Dinamo" pa šito piķi uztaisiijushi un varētu ar mums kapāt KHL!
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
1

Eirolīgas pārspēles: vai Lomaža un Banki "Virtus" pārtrauks neveiksmju sēriju?

ULEB Eirolīgā šovakar gaidāmas pirmās divas no trim pārspēlēm, un Riharda Lomaža pārstāvētais un Lukas Banki trenētais Boloņas "Virtus" plkst. 21.00 ciemosies pie Stambulas "Efes".
Andrea Trinkjēri un Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas
2

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''

Lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons vēstī, ka itāļu speciālists Andrea Trinkjēri esot tuvu līguma pagarināšanai ar Lietuvas basketbola flagmani Kauņas ''Žalgiris'', ko pārstāv arī Rolands Šmits.
Kitija Laksa un Kamija Smola 2024. gada 14. aprīlī. Foto: EuroLeague Women
15

Kitija Laksa – Eirolīgas čempione

Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes (16-2) svētdien, 14. aprīlī, Mersinā uzvarēja "Villeneuve d`Ascq" (11-8) ar 106:73 un otro gadu pēc kārtas triumfēja FIBA Eirolīgā. Kitija Laksa nopelnīja pirmo titulu. Prāgas USK bronzas spēlē sagrāva "Mersin" – 95:67.