Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kiriļenko: "VTB līgas Zvaigžņu spēle šogad bija labāka nekā NBA"

Rolands Eliņš

Kiriļenko: "VTB līgas Zvaigžņu spēle šogad bija labāka nekā NBA"
Andrejs Kiriļinko VTB Zvaigžņu spēles "Slam Dunk" konkursa žūrijā
Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

Bijusī NBA zvaigzne Andrejs Kiriļenko, tagadējais Krievijas Basketbola federācijas prezidents, savā blogā Krievijas medijos norādījis, ka augstu vērtē VTB Vienotās līgas pirmo Zvaigžņu spēle un ka tā viņam likusies labāka nekā analoga spēle Nacionālajā basketbola asociācijā.

"Februārī nedēļas intervālā man izdevās klātienē vērot uzreiz divas Zvaigžņu spēles," sacīja Andrejs Kiriļenko. "Biju gan VTB, gan NBA spēlēs, un biju patīkami pārsteigts par to, ko redzēju Sočos notikušajā spēlē."

"Atmosfēra pirmajā VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēlē bija fantastiska! Mums izdevās noorganizēt notikumu maksimāli tuvu ideālam," savas federācijas un VTB līgas darbu uzslavēja Kiriļenko, kurš arī nevairījās no salīdzinājuma ar NBA Zvaigžņu spēli, kas šogad notika Ņūorleānā.

"Atzīšos, ka, manuprāt, Sočos spēle bija pat labāka nekā Ņūorleānā. Tas tāpēc, ka tā notika pirmoreiz un viss bija augstā līmenī. Faktiski bija nodrošināts viss nepieciešamais, lai varētu izbaudīt basketbola svētkus. Tāpat savu plusu deva lokālie apstākļi - spēlē piedalījās mūsu paši spēlētāji, tribīnēs bija mūsu funkcionāri utt."

Tāpat Kiriļenko atgādināja, ka sākotnēji Ņūorleānā Zvaigžņu spēli nemaz nebija paredzēts rīkot, bet tā uz šo pilsētu tika pārcelta no Šārlotas, un Kiriļenko norāda, ka tas varētu būt bijis iemesls, kādēļ daži ierastie Zvaigžņu spēles elementi kā, piemēram, īpašā "Jam Session" paviljona izbūve šoreiz nebija noorganizēta.

VTB līgas Zvaigžņu spēlē piedalījās Latvijas basketbolisti Jānis Blūms un Jānis Timma, turklāt Timma ieguva arī "Slam Dunk" konkursa uzvarētāja titulu, turklāt šajā konkursā viens no tiesnešiem bija tieši Kiriļenko. NBA Zvaigžņu spēlē Latvijas pārstāvji nepiedalījās, taču Kristaps Porziņģis bija Uzlecošo talantu mačā un uzvarēja Prasmju konkursā. NBA Zvaigžņu spēlē nepieciešamās pārmaiņās, lai atdzīvinātu šo pasākumu, atzinis arī NBA komisārs Edams Silvers.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/tribuna/blogs...

  +2 [+] [-]

, 2017-03-16 19:10, pirms 7 gadiem
Bet protams Viss kas notiek varenajā Krievzemē ir labāks

     [+] [-]

, 2017-03-16 19:11, pirms 7 gadiem
Edams Silvers

  +3 [+] [-]

, 2017-03-16 19:12, pirms 7 gadiem
Mums tad ir Edams un Īva.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-16 19:16, pirms 7 gadiem
Lai vel pasaka, ka slam dunk arī bija labāks Zirgam jāsmejas.

  +4 [+] [-]

, 2017-03-16 19:17, pirms 7 gadiem
Edams Silvers aka Ēdamais Sudrabs

     [+] [-]

, 2017-03-16 19:21, pirms 7 gadiem
Nu par NBA šī gada slam dunk konkursu labāks noteikti ir atrodams arī Andoras basketbola vēsturē

  +2 [+] [-]

, 2017-03-16 19:24, pirms 7 gadiem
Ziņa acīmredzami ir paņemta un pārtulkota no sportbox.ru. Bet cik lasīju tur, tad Kiriļenko izteicās daudz savādāk, bet šeit acīmredzami iztulkots pa Latvisko.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-16 19:31, pirms 7 gadiem
Cieņu AK47 zaudēja, kad atteicās no T-wolves 10milijonu līguma un parakstīja ar Nets par 3milijoniem, tur bija skaidrs, ka šis amats viņam bija apsolīts!

     [+] [-]

, 2017-03-16 23:00, pirms 7 gadiem
Jobcik nošaujaties idioti 😀😀😀😀😀