Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimanis otrais rezultatīvākais savā komandā zaudējumā, Buškevicam uzvara

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Freimanis otrais rezultatīvākais savā komandā zaudējumā, Buškevicam uzvara
Rolands Freimanis izdara metienu. Foto: FIBA

FIBA Čempionu līgu ar zaudējumu iesākusi latviešu basketbolista Rolanda Freimaņa pārstāvētā Vloclavekas "Anwil", kas izbraukumā izgāza pēdējo ceturtdaļu (14:27) un ar rezultātu 76:89 piekāpās Vācijas klubam Vehtas "RASTA".

Freimanis 30:48 laukumā padarītajās minūtēs iemeta 17 punktus (7/9 - 2p., 1/5 - 3p.), savāca septiņas atlēkušās bumbas, vienreiz pārtvēra bumbu, iedeva vienu rezultatīvu piespēli, nopelnīja divas piezīmes, kā arī lietderības koeficientu -16. "Anwil" sastāvā ar 18 punktiem un astoņām bumbām zem groziem labākais bija Kriss Dovs, kamēr "RASTA" labā ar 30 punktiem izcēlās Treviss Simpsons.

B apakšgrupas ietvaros abas komandas cīnīsies arī ar Francijas "Elan Bearnais", Atēnu AEK, Jeruzalemes "Hapoel Migdal", Turcijas "Bandirma", Burgosas "San Pablo" no Spānijas un beļģu Antverpenes "Giants".

Vakara agrākajā gaitā trenera asistenta Sanda Buškevica Klaipēdas "Neptūnas" savā laukumā ar 81:71 sakāva Itālijas vienību "Brindisi". D grupā klaipēdieši spēkosies arī ar franču "Dijon". Stambulas "Besiktas", Saloniku PAOK, Bonnas "Telekom Baskets", spāņu Saragosas "Tecnyconta" un "Ventspils" pāridarītāju Somathejas "Falco" no Ungārijas.

FIBA Čempionu līga, 15. oktobris

Gr.SpēleRezultāts
CVEF Rīga (Latvija) – Mornar Bar (Melnkalne)80:74
CGaziantep (Turcija) – Peristeri Winmasters (Grieķija)64:70
CIberostar Tenerife (Spānija) – Nizhny Novgorod (Krievija)81:67
ASIG Strasbourg (Francija) – Filou Oostende (Beļģija)77:64
AUnet Holon (Izraēla) – Türk Telekom Ankara (Turcija)79:82
BRASTA Vechta (Vācija) – Anwil Włocławek (Polija)89:76
DNeptūnas Klaipėda (Lietuva) – Happy Casa Brindisi (Itālija)81:71
DPAOK (Grieķija) – Beşiktaş Sompo Sigorta (Turcija)60:69

Izmantotie avoti:
Basketball Champions League 2019-20