Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Štelmahers: "Komanda ticēja, ka var atspēlēties"

Štelmahers: "Komanda ticēja, ka var atspēlēties"
Roberts Štelmahers un Gints Fogels
Foto: bkventspils.lv

"Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers pēc uzvaras FIBA Eiropas kausa astotdaļfināla atbildes spēlē viesos pār "Bakken Bears", kas gan tik un tā neļāva triumfēt divu spēļu summā un lika izstāties no turnīra, atzina, ka lielākās problēmas sagādājis pretinieku atlētiskums.

“Mums visiem ir neizsakāmi žēl par neiekļūšanu ceturtdaļfinālā. Mēs visi bijām gatavojušies atbildes spēlei uz visiem 110 procentiem. Komanda ticēja, ka var atspēlēties. Domāju, ka to arī rādījām laukumā, tomēr 20 punktus atspēlēt, turklāt vēl izbraukumā, ir ļoti grūti," sacīja Štelmahers.

"Jāatzīst, ka lielāko skādi mēs nodarījām savā laukumā, kas liedza mums iespēju pacīnīties par kaut ko vērtīgāku šajā sezonā Eiropā. Jāatzīst, ka arī otrajā spēlē līdz galam netikām galā ar pretinieku atlētiskumu," secināja treneris.

"Šobrīd mums šis viss ir visiem kopā un katram atsevišķi jāpārdzīvo, lai varam doties tālāk. Ceram uz dažu spēlētāju ātrāku iejušanos komandā un atgriešanos optimālā sportiskajā formā, lai varam būt gatavi uz sezonas atlikušajām spēlēm Latvijas čempionātā. Un mēs būsim gatavi!"

Izmantotie resursi:
BK Ventspils


, 2018-03-15 14:43, pirms 6 gadiem
Štelmahers: "Komanda ticēja, ka var atspēlēties"

Mēs visi kkam ticam, bet ne jau ka jūs sasmelsat izlieto ūdeni mājās!!!
, 2018-03-15 15:06, pirms 6 gadiem
Kā maksāt 2 reizes mazāk naudas par elektrību? Tas ir vienkārši, bet ir tikai viens leģitīms noslēpums - https://elbo.in/ZrM Es to ilgu laiku lietoju, elektriķis apstiprināja šo metod!w
, 2018-03-15 17:49, pirms 6 gadiem
Uzvara = zaudējums, vājš mierinājums.
, 2018-03-15 19:09, pirms 6 gadiem
Savā laukumā pagrūst Dānijas klubam ar -20, tas ir drausmīgi... tur aiz kauna būtu jānošaujas
, 2018-03-16 08:15, pirms 6 gadiem
Komanda ticēja,bet off reb dāņiem par 3 vairāk- tas ir kas ? Atrunāšanās ? Neviens ar 5 piez nebija. Cīņasspara,motivācijas trūkums !!!
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.
Rolands Šmits. Foto: Dainius Lukšta/Basketnews.lt
1

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''

Latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Kauņas ''Žalgiris'' komandai ceturtdienas cīņā ULEB Eirolīgā, preses konferencē atklāja itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.