Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Meiers ar 14 punktiem neglābj komandu no zaudējuma Tallinā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Meiers ar 14 punktiem neglābj komandu no zaudējuma Tallinā
Mārtiņš Meiers
Foto: FIBA

VTB Vienotās basketbola līgas vājākā komanda Krasnojarskas "Enisey" piedzīvojusi kārtējo zaudējumu, izbraukumā ar 88:97 atzīstot Tallinas "Kalev" pārākumu. No zaudējuma neglāba arī Mārtiņa Meiera 14 punkti.

Spēles rezultātu pirmajā uzbrukumā atklāja centra iemetienu uzvarējušais Mārtiņš Meiers, tomēr viesu produktivitāte nespēja turēt līdzi laukuma saimniekiem – Tallinas "Kalev" pirmajā ceturtdaļā guva 29 punktus. Puslaika pārtraukumā igauņi devās ar plus seši, bet izšķirošā bija trešā ceturtdaļa, kurā "Kalev" basketbolistiem izdevās palielināt pārsvaru līdz +16. Pretinieku centieni glābties bija nesekmīgi.

Mārtiņš Meiers devās "Enisey" starta pieciniekā un laukumā pavadīja 26 minūtes un 11 sekundes. Ar 14 punktiem viņš bija trešais rezultatīvākais spēlētājs savā komandā, realizējot piecus no septiņiem divpunktu un četrus no sešiem soda metieniem. Tāpat Meiers izcīnīja piecas atlēkušās bumbas (divas uzbrukumā), atdeva divas rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu un pārtvēra vienu bumbu, kā arī divreiz kļūdījās.

Ar trim uzvarām un 12 zaudējumiem Krasnojarskas komanda atrodas Vienotās līgas pēdējā vietā. Priekšā ir tieši Tallinas "Kalev", kas izcīnījusi piecas uzvaras, taču aizvadījusi par trim mačiem vairāk. Tikmēr Rīgas VEF pašlaik iekārtojusies desmitajā pozīcijā.