Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Cīnījāmies par katru metru"

Ints Megnis
Ints Megnis

Štelmahers: "Cīnījāmies par katru metru"
Roberts Štelmahers. Foto: FIBA

Latvijas čempioni basketbolā "Ventspils" FIBA Čempionu līgas mačā pret "Le Mans" komandu cīnījušies par katru metru, kas arī palīdzēja uzvarēt, pēc otrdien gūtās uzvaras ar 88:77 teica ventspilnieku galvenais treneris Roberts Štelmahers.

"Ventspils" basketbolists Māris Gulbis: "Nācām uz šo spēli kā pēdējo - ja zaudētu, mums vairs nebūtu nekādu izredžu kvalificēties nākamajai kārtai. Mums bija sastāva problēmas garajā galā, tāpēc katram vajadzēja pabīdīties par pozīciju uz augšu, tomēr tāpat izcīnījām tīri komandas uzvaru."

"Ventspils galvenais treneris Roberts Štelmahers: "Liels prieks par uzvaru, paldies visiem, kuri noticēja, ka varam uzvarēt. Šī patiešām bija komandas uzvara, cīnījāmies par katru metru, spēlējot pret ļoti atlētiskiem spēlētājiem. Esam uz pareizā ceļa, pēc šīs uzvaras noteikti pacēlies psiholoģiskais stāvoklis un esam ieguvuši ticību nākotnei.

Tagad beidzot ir vairāk vai mazāk pilns sastāvs vienīgi Zī (Ronalds Zaķis) ārā. Mums bija labs metienu procents, tad ir vienkāršāk uzvarēt. Ja tie, kuriem jāmet iekšā, to dara, ir vienkāršāk spēlēt."

"Le Mans" basketbolists Ričards Hendrikss: ""Ventspils" aizvadīja labu maču. Mēs maču nesākām veiksmīgi, nespējām pirmo ceturtdaļu noslēgt labi, tomēr labi atspēlējāmies. Visu izšķīra pēdējās piecas minūtes. Viņi iemeta svarīgus tālmetienus, bet mēs nespējām nospēlēt tā, kā nepieciešams, lai gūtu uzvaru."

"Le Mans" galvenais treneris Ēriks Bartešekī : "Pirmā puslaika beigās pat dominējām spēlē, spēlējām labi aizsardzībā, tāpat atguvāmies trešajā ceturtdaļā un spēlē bijām vēl pēdējās piecas minūtes, tomēr visu izšķīra mazi sīkumi, piemēram, "Ventspils" dominēja atlēkušajās bumbās. Vienmēr visu izšķir mazi sīkumi."

     [+] [-]

, 2019-01-15 21:55, pirms 5 gadiem
Tā vēl tik trūka, ja necīnītos situācijā, kad zeme deg zem kājām.
Slēpts komentārs: W W E

  +3 [+] [-]

, 2019-01-16 01:23, pirms 5 gadiem
Saglabat to pashu atdevi, keep the same output next game.