Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Peinera un Bertāna duelis "TVPlay Sports" ekrānos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Peinera un Bertāna duelis "TVPlay Sports" ekrānos
Žanis Peiners. Foto: Darussafaka

Ceturtdien, 15.novembrī, un piektdien, 16.novembrī, TVPlay Sports pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas septītās kārtas spēles: Žaņa Peinera Stambulas Darussafaka - Daira Bertāna Milānas Olimpia, Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas Pirejas Olympiacos - Stambulas Fenerbahce, Kauņas Žalgiris - Rolanda Šmita Barcelona un Anžeja Pasečņika Grankanārijas Herbalife - Telavivas Maccabi. Baudi basketbolu TVPlay Sports!

Ceturtdien Eirolīgas Latvijas basketbolistu derbijā Žaņa Peinera Stambulas Darussafaka savā laukumā tiksies ar Daira Bertāna Milānas Olimpia. Pirmajās sešās kārtās abām komandām ir krietni atšķirīgi panākumi. Darussafaka ir izcīnījusi tikai vienu uzvaru, savā laukumā pārspējot turnīra vājāko komandu Podgoricas Buducnost. Tikmēr Milānas klubs piedzīvojis tikai divus zaudējumus, turklāt abus pret šobrīd divām spēcīgākajām komandām - Madrides Real un Maskavas CSKA.

Māris Lindenbaums, TVPlay Sports komentētājs, par Olympiacos - Fenerbahce spēli:
“Divu Eirolīgas smagsvaru tikšanās pie Grieķijas galvenās ostas īpaši svarīga būs tieši mājiniekiem, kuru sezonas sākums pavisam noteikti neatbilst viņu ierastajiem standartiem. Par to, cik ļoti Olympiacos gaida laukumā atgriežamies Jāni Strēlnieku, ļoti daiļrunīgi pastāsta komandas bilance – trijās spēlēs ar Strēlnieku tikai uzvaras, bet, latvietim nespēlējot, pārējās trīs Grieķijas klubs zaudējis. Taču atgūt pozitīvu bilanci noteikti nebūs viegli, ja pretiniekos ir Stambulas Fenerbahce, kuri šosezon līdz šim zaudējuši tikai vienā spēlē."

Raimonds Zeps, TVPlay Sports komentētājs, par Herbalife - Telavivas Maccabi spēli:
“Divas komandas, kas sezonu iesākušas ne visai veiksmīgi (katrai pa 1 uzvarai 6 aizvadītajās spēļu kārtās), lai arī to sastāvu komplektācija ļāva cerēt uz atrašanos izslēgšanas spēļu zonā, kas, visticamāk, kā mērķis vienībām joprojām ir saglabāts, tiksies Kanāriju salās ar mērķi izlauzties no tabulas lejasgala. Herbalife uzdevums ir skaidrs - jāuzlabo aizsardzība, kas šobrīd ir sliktākā līgā, ļaujot pretiniekiem no 2 punktu zonas uzbrukt pat ar 61.8% precizitāti. Maccabi lielākais klupšanas akmenis līdz šim ir bijušas traumas un cīņa par atlekušajām bumbām uzbrukumā. Kura komanda spēs notušēt savas vājās vietas un piektdien svinēt uzvaru?"

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Ceturtdien, 15.novembrī, 19:00 Darussafaka - Milānas Olimpia
• Piektdien, 16.novembrī, 19:45 Kauņas Žalgiris- Barcelona

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
• Ceturtdien, 15.novembrī, 20:45 Olympiacos - Fenerbahce
• Piektdien, 16.novembrī, 23:45 Herbalife - Telavivas Maccabi

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja