Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pēc neizšķirta viesos Valeiko un "Tsmoki" zaudē mājās, izstājoties 1/8 finālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc neizšķirta viesos Valeiko un "Tsmoki" zaudē mājās, izstājoties 1/8 finālā
Edmunds Valeiko
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

FIBA Eiropas kausa astotdaļfinālā zaudējumu piedzīvoja Minskas "Tsmoki", kas savā laukumā ar 72:81 atzina Avelīno "Sidigas" pārākumu. Tādējādi Baltkrievijas komandai, kuras treneru korpusā ir Edmunds Valeiko, Eirokausu sezona noslēgusies.

Pirmais komandu duelis noslēdzās neizšķirti 70:70, tāpēc viss izšķīrās atbildes spēlē Minskā. Laukuma saimnieki jau pirmajā ceturtdaļā nonāca nepatīkamā situācijā, iegūstot desmit punktu deficītu, kas gan līdz puslaika pārtraukumam tika samazināts uz pusi.

Tomēr spēles otrajā daļā Minskas "Tsmoki" neizdevās lauzt mača ritējumu un pārņemt vadības grožus. Tādējādi mājās tika piedzīvota neveiksme ar 72:81, piekāpjoties arī divu spēļu summā un noslēdzot dalību Eiropas kausā.

Minskiešu rindās rezultatīvākais bija komandas kapteinis Alaksandrs Kudravcavs, kurš guva 17 punktus, realizējot piecus no astoņiem tālmetieniem. Par vienu punktu mazāk iemeta Deivids Krevišs, kurš arī izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un izdarīja četras rezultatīvas piespēles.

Tikmēr pretinieku rindās spīdēja Ariels Filojs – 22 punkti, trāpot piecus no sešiem tālmetieniem un astoņus no desmit metieniem no spēles. Četri no pieciem Avelīno pamatsastāva spēlētājiem sasniedza desmit punktu atzīmi.

     [+] [-]

, 2018-03-15 16:55, pirms 6 gadiem
,,iegūstot desmit punktu deficītu,,

Primāts