Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Aris" paliek bez Katsikara, kurš varētu trenēt Blūmu

"Aris" paliek bez Katsikara, kurš varētu trenēt Blūmu
Fotis Katsikaris
Foro: eurocupbasketball.com

Grieķijas basketbola klubs Saloniku "Aris" nedaudz negaidīti palicis bez galvenā trenera, jo atlūgumu iesniedzis Fotis Katsikaris. Šādu lēmumu treneris pamatojis ar personīgiem iemesliem.

Par savu lēmumu atkāpties no "Aris" galvenā trenera amata Katsikaris paziņoja trešdien, bet šodien notika šim notikumam speciāli veltīta preses konference. Vēl otrdien Katsikara vadībā "Aris" guva uzvaru ULEB Eiropas kausā, ar 89:79 pārspējot Jeruzalemes "Hapoel", kas grieķu klubu ierindoja pirmajā vietā savā grupā regulārās sezonas noslēgumā. "Last 16" kārtā "Aris" ir vienā grupā ar Kristapa Valtera pārstāvēto Badalonas "DKV Joventut", Berlīnes "Alba" un Lemānas "Le Mans". Pašreiz Grieķijas čempionāta turnīra tabulā "Aris" ar piecām uzvarām un sešiem zaudējumiem dala piekto vietu.

Pēc grieķu mediju informācijas Katsikaris jau tagad veic pārrunas ar Jāņa Blūma pārstāvēto "Bilbao Basket" klubu, kas pagājušajā nedēļas nogalē atlaida galveno treneri. Savukārt Katsikara bijušā kluba galvenā trenera vietu varētu ieņemt lietuviešu speciālists Jons Kazlausks, kurš ir arī Grieķijas izlases galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com
eurobasket.com