Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"TVPlay Sports" piedāvā Eirolīgas 12. kārtas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"TVPlay Sports" piedāvā Eirolīgas 12. kārtas spēles
Dairis Bertāns. Foto: LaPresse/Scanpix

Ceturtdien, 13. decembrī, un piektdien, 14. decembrī, TVPlay Sports pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas divpadsmitās kārtas spēles: Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas Olympiacos Olympiacos - Anadolu Efes, Fenerbahce - Daira Bertāna Milānas Olimpia, Madrides Real - Rolanda Šmita Barcelona, Minhenes Bayern - Kauņas Žalgiris un Panathinaikos - Žaņa Peinera Darussafaka. Baudi basketbolu TVPlay Sports!

Gan Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas Pirejas Olympiacos, gan Daira Bertāna Miānas Olimpia šonedēļ būs svarīgas spēles par vietas saglabāšanu TOP 8. Olympiacos pēc zaudējuma Kauņas Žalgiris savā laukumā tiksies ar Stambulas Anadolu Efes. Savukārt jau trīs zaudējumus pēc kārtas piedzīvojusī Miānas Olimpia izbraukumā spēlēs ar Stambulas Fenerbahce.

Māris Lindenbaums, TVPlay Sports komentētājs, par Olympiacos - Anadolu Efes spēli:
“Anadolu Efes piedzīvo visspilgtāko progresu, salīdzinot ar iepriekšējo gadu. Ne velti komanda jau tagad izcīnījusi vairāk uzvaru nekā pērn visas sezonas garumā! Par spīti tikko pārtrūkušajai piecu uzvaru sērijai, Stambulas klubs joprojām ir pāris panākumu tiesu priekšā arī nākamajiem pretiniekiem Olympiacos."

Guntars Jonāns, TVPlay Sports komentētājs, par Fenerbahce - Milānas Olimpia spēli:
“Turnīra līderi Fenerbahce uzņems Dairi Bertānu un Milānas Olimpia, kas pēc ļoti veiksmīga sezonas sākuma, šobrīd, jau zaudējuši trīs spēles pēc kārtas. Fenerbahce, savukārt uzvarējusi septiņas pēc kārtas. Pret Milānu Fenerbahce pēdējo reizi zaudēja pirms pieciem gadiem, kad Obradovičs pirmo gadu vadīja Stambulas klubu. Viss runā par labi Fenerbahce, bet Milānai jau vairs nav kur atkāpties, ja tie vēlas saglabāt vietu TOP 8."

Madars Bergmanis, TVPlay Sports komentētājs, par Minhenes Bayern - Kauņas Žalgiris spēli:
“Bayern sezonas otrajā pusē 10 no 15 spēlēm būs jāaizvada viesos. Tāpēc Minhenei uzvaras izmisīgi nepieciešamas tagad. Žalgiris ar pēdējiem diviem panākumiem ieguvuši nepieciešamo pārliecību un atslābt treneris viņiem neļaus. Neprognozējamību spēlei piešķir garo spēlētāju savainojumi abās nometnēs. Bayern nevarēs palīdzēt Devins Būkers. Žalgira rindās svētdien LKL cīņā pret Rytas nebija ne tikai Jankūna, bet arī Vaita un Kavaļauska."

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:
• Ceturtdien, 13.decembrī, 18:30 Olympiacos - Anadolu Efes
• Ceturtdien, 13.decembrī, 21:50 Fenerbahce - Milānas Olimpia
• Piektdien, 14.decembrī, 21:15 Minhenes Bayern - Kauņas Žalgiris

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:
• Ceturtdien, 13.decembrī, 21:45 Madrides Real - Barcelona
• Piektdien, 14.decembrī, 21:15 Panathinaikos - Darussafaka

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
TVPlay Premium un TVPlay Home
Vecākā mārketinga un sabiedrisko attiecību projektu vadītāja