Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

ULEB Eirokauss: Peineram zaudējums Turcijā, "Rytas" tiek pie trešās uzvaras

Rolands Eliņš

ULEB Eirokauss: Peineram zaudējums Turcijā, "Rytas" tiek pie trešās uzvaras
Žanis Peiners. Foto: ULEB

ULEB Eiropas kausā Žanis Peiners guva vienu punktu „Partizan” komandas zaudējumā 72:82 pret „Tofas”, bet Lietuvas „Rytas” ar treneri Uvi Helmani komandas kolektīvā savā laukumā pārspēja „Limoges” ar 92:78.

Žanis Peiners šovakar „Partizan” sastāvā laukumā pavadīja 5:49 minūtes, kurās netrāpīja divus tālmetienus un realizēja vienu no diviem soda metieniem, tiekot pie viena punkta. Ar citiem statistikas ierakstiem latviešu basketbolists neizcēlās, bet viņa +/- rādītājs bija mīnus viens.

„Partizan” joprojām saglabā B grupas līderes statusu. Belgradas komanda septiņās Eirokausa spēlēs guvusi piecas uzvaras, kamēr „Tofas” ar bilanci 4-3 ieņem trešo vietu.

„Partizan” ļoti neveiksmīga sanāca pirmā ceturtdaļa, kad izdevās gūt tikai desmit punktus. Tas lika nonākt iedzinējos, un no šīs pozīcijas „Partizan” tā arī neizdevās atspēlēties. Pēdējā ceturtdaļā „Partizan” gan praktiski visu laiku atradās viena izrāviena attālumā, bet šis izrāviens tā arī netika veikts, un „Tofas” uzvarēja ar 82:72.
Uzvarētājiem 26 punktus guva Semijs Medžija, bet Peinera komandā ar 15 punktiem labākais bija Nemaņja Gordičs.

Citā B grupas spēlē trenera Uvja Helmaņa pārstāvētā „Rytas” savā laukumā ar 92:78 apspēlēja „Limoges”, tiekot pie trešās uzvaras septiņās spēlēs un pakāpties uz ceturto vietu grupā. 22 punktus „Rytas” sastāvā guva Pako Kruss – bijušajam VEF spēlētājam tā bija rezultatīvākā spēle Eirokausā.

Savukārt Artūrs Žagars bija iekļauts "Joventut" spēles pieteikumā pret "Brescia", bet laukumā nedevās. Viņa komanda viesos zaudēja ar 83:87.

ULEB Eirokausa spēles 13. novembrī

KomandasRez.KomandasRez.
Rytas-Limoges92:78Tofas-Partizan82:72
Olimpija-Unics81:76Maccabi R – Virtus79:85
Monaco-Promitheas80:59Venezia-Lokomotiv66:61
Oldenburg-Galatasaray79:72Brescia-Joventut87:83
Unicaja-Gdynia91:69

Izmantotie resursi:
https://www.eurocupbasketball.com

Izmantotie resursi:
https://www.eurocupbasketball.com

  +1 [+] [-]

, 2019-11-13 22:08, pirms 4 gadiem
Pako Krusa trulis ar sodu izšķīra maču