Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jānis Gailītis: "Blūms pierādīja, ka māk daudzas lietas"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jānis Gailītis: "Blūms pierādīja, ka māk daudzas lietas"
Jānis Blūms: 19 punkti uzvarā pār "Avtodor"
Foto: VEF Rīga

"Redzējām veco "Avtodor" – ātru komandu ar spēcīgu uzbrukumu, taču ne pārāk labu aizsardzību. Pēc pāris ielaistiem groziem nekritām panikā un spējām ierobežot viņu ātro spēli," izcīnot trešo uzvaru VTB līgā, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

Sergejs Mokins, “Avtodor” galvenais treneris

“Iniciatīva visu laiku bija VEF rokās. Mums tā arī neizdevās uzspiest savu spēli un tā noslēdzās ar likumsakarīgu rīdzinieku uzvaru. Bijām gatavojušies individuāli segt VEF aizsargus – norādījām uz punktu laukumā, no kurienes Blūms nedrīkst mest, bet par Šķēli zinājām, ka viņš mēģinās iet no kreisās puses.”

Jevgeņijs Koļesņikovs, “Avtodor” spēlētājs

“Diezgan grūta spēle. Žēl, ka VEF jau sākumā izdevās panākt 10 punktu pārsvaru. Atgriezāmies spēlē, taču pēc pretinieku noķeršanas tā arī nespējām to izlīdzināt. Rīga ir laba pilsēta, kurā patīkami atgriezties, taču vēl labāk būtu bijis aizbraukt ar uzvaru.”

Mārtiņš Meiers, “VEF Rīga” spēlētājs

“Nospēlējām diezgan labi. Pāris reizes iekritām kājās, taču izdevās ierobežot viņu ātros uzbrukumus. Patīkamas sajūtas. Divdesmit divi metieni? Parasti tik daudz mest nevajadzētu, daudz noliku garām.

“Elektrum” Olimpiskajā centrā spēlēt ir mājīgāk, vairāk jūtam skatītāju atbalstu. Ceru, ka cilvēki vēl vairāk nāks mūs atbalstīt un būs mūsu sestais spēlētājs. Varu teikt, ka mājas sienas palīdzēja radīt drošības sajūtu.”

Jānis Gailītis, “VEF Rīga” galvenais treneris

“Izdevās pirmā un otrā puslaika sākumi. Izdevās ierobežot “Avtodor” ātro spēli, pacietīgi spēlējām uzbrukumā. Bijām mentāli gatavi, nekritām panikā pēc pāris ielaistiem groziem un turpinājām spēlēt vēsu galvu. Paldies visiem, kuri spēlēja!

Nemaņjas Bezbradicas pārbaudes laiks ir pagarināts līdz 30. novembrim. Turpinām sekot tirgus situācijai, taču nākamās nedēļas laikā papildinājumi ārējā līnijā nav gaidāmi.

Mūsu labākais aizsargs Jānis Blūms tika cieši segts. Viņam radās iespēja iet garāmgājienos, saasināt spēli. Blūms savas iespējas izmantoja, pierādot, ka, neskaitot tālmetienus, viņš māk daudzas citas lietas.

Nemācēšu atbildēt, vai “Avtodor” spēles zīmējumā palicis Nikolaja Mazura rokraksts. Kad spēlējām pirmssezonā, Saratovas klubs izskatījās savādāk. Šodien redzējām veco “Avtodor” – ātru komandu ar spēcīgu uzbrukumu, taču ne pārāk labu aizsardzību.”

Informācija par VEF mājas spēlēm

“VEF Rīga” piecas no 12 VTB līgas mājas spēlēm aizvadīs Rīgas arēnā, sacenšoties pret Krievijas “lielo piecinieku” – Maskavas CSKA, Maskavas apgabala “Khimki”, Krasnodaras “Lokomotiv-Kubaņ”, Sanktpēterburgas “Zenit” un Kazaņas UNICS.

“Olybet” LBL mājas spēle pret BK “Ventspils” notiks “Elektrum” Olimpiskajā centrā, tās norises diena vēl tiek precizēta.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-13 19:37, pirms 7 gadiem
nu blūms un sķele pagaidam ir tavas pilnās lozes....

  +1 [+] [-]

, 2016-11-13 19:56, pirms 7 gadiem
jau pret Tsmokiem Blūms izskatījās kā 5-6 gadus atpakaļ. Biju pārsteigts.. būs jānoskatās ierakstā šī uzvara.

Vēl pret Tsmokiem šķita Gailītis tāds savaldīgs.. kaut kas ir mainījies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-13 20:18, pirms 7 gadiem
un kāpēc ne kaut kādos pāķos? ja pagājušās sezonas skatījos Latvijas basketbola klubu spēlēs,jo kaut kur rādija,tad šosezon ne LBL ,ne VTB nekur nerāda,līdz ar to drīz vispāri pazudīs interese cilvēkiem par basketbolu

  +3 [+] [-]

, 2016-11-13 20:24, pirms 7 gadiem
tomēr ir redzams spēlētāju levels, BLūms, Šķēle arī Meiers, spēlētāji, kuri ir bijuši vai arī turpina būt izlases spēlētāji, tādi, kuru sniegums atstāja spēcīgu ietekmi uz izlases rezultātiem, to tad arī var redzēt šeit laukumā. Gribētos lai Blūms spēj šādu sniegumu saglabāt arī izlases rindās. Domājams, ka vēl kādu gadu viņš uzspēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-13 20:25, pirms 7 gadiem
coldasice rakstīja: un kāpēc ne kaut kādos pāķos? ja pagājušās sezonas skatījos Latvijas basketbola klubu spēlēs,jo kaut kur rādija,tad šosezon ne LBL ,ne VTB nekur nerāda,līdz ar to drīz vispāri pazudīs interese cilvēkiem par basketbolu
diemžēl nauda nosaka to pērn es pat darbā spēles skatījos, bet tagad knapi mājās redzu + pārraižu skaits ir vienkārši drausmīgs

  +2 [+] [-]

, 2016-11-13 20:25, pirms 7 gadiem
tādsnesportists rakstīja: tomēr ir redzams spēlētāju levels, BLūms, Šķēle arī Meiers, spēlētāji, kuri ir bijuši vai arī turpina būt izlases spēlētāji, tādi, kuru sniegums atstāja spēcīgu ietekmi uz izlases rezultātiem, to tad arī var redzēt šeit laukumā. Gribētos lai Blūms spēj šādu sniegumu saglabāt arī izlases rindās. Domājams, ka vēl kādu gadu viņš uzspēlēs.
iedomājies, ja viņš ko šādu jau gadus 5 atpakaļ būtu sācis demonstrēt

  +3 [+] [-]

, 2016-11-13 20:40, pirms 7 gadiem
Eh, skumji, ka spēlētājs ar tādu talantu kā Šķēle, tā arī neuzspēlēs spēcīgākajās Eiropas līgās...Bet daudz labāk, ka pašlaik var izbaudīt šī meistara spēli Latvijā, nevis joprojām tā paša Kalev/Cramo sastāvā

     [+] [-]

, 2016-11-13 21:26, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: iedomājies, ja viņš ko šādu jau gadus 5 atpakaļ būtu sācis demonstrēt
man liekas, ka tos gadus piecus vai cik tur atpakaļ viņam bija tā slavenā spēle pret franciju, kur viņš sameta visos iespējamos veidos.
https://www.youtube.com/watch?v=q-Y...

  +2 [+] [-]

, 2016-11-13 21:31, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Eh, skumji, ka spēlētājs ar tādu talantu kā Šķēle, tā arī neuzspēlēs spēcīgākajās Eiropas līgās...Bet daudz labāk, ka pašlaik var izbaudīt šī meistara spēli Latvijā, nevis joprojām tā paša Kalev/Cramo sastāvā
diemžēl, jā, vienmēr paliks tā sajūta, kā būtu bijis, ja būtu mazliet savādāk. ja viņš pēc šiem slimības, operāciju un neveselīgo aizraušanos gadiem spēj būt tik labs, tad atliek tikai fantazēt pa to, kā būtu bijis pie cita scenārija. 'viens no retajiem patiesi talantīgajiem, gudri agresīvajiem spēlētājiem, kas spēj aiziet uz grozu pats, kā arī saredz savus komandas biedrus.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-13 21:55, pirms 7 gadiem
tādsnesportists rakstīja: man liekas, ka tos gadus piecus vai cik tur atpakaļ viņam bija tā slavenā spēle pret franciju, kur viņš sameta visos iespējamos veidos.
https://www.youtube.com/watch?v=q-Ydt6e9gDc
Es domāju, ka visu sezonu uzņemties tādu lomu kā tagad un nebūt tikai trīņu speciālists

  +2 [+] [-]

, 2016-11-13 21:55, pirms 7 gadiem
tādsnesportists rakstīja: diemžēl, jā, vienmēr paliks tā sajūta, kā būtu bijis, ja būtu mazliet savādāk. ja viņš pēc šiem slimības, operāciju un neveselīgo aizraušanos gadiem spēj būt tik labs, tad atliek tikai fantazēt pa to, kā būtu bijis pie cita scenārija. 'viens no retajiem patiesi talantīgajiem, gudri agresīvajiem spēlētājiem, kas spēj aiziet uz grozu pats, kā arī saredz savus komandas biedrus.
Lai gan jāsaka paldies Kalev, kas ticēja Armandam

  +2 [+] [-]

, 2016-11-13 22:03, pirms 7 gadiem
tādsnesportists rakstīja: tomēr ir redzams spēlētāju levels, BLūms, Šķēle arī Meiers, spēlētāji, kuri ir bijuši vai arī turpina būt izlases spēlētāji, tādi, kuru sniegums atstāja spēcīgu ietekmi uz izlases rezultātiem, to tad arī var redzēt šeit laukumā. Gribētos lai Blūms spēj šādu sniegumu saglabāt arī izlases rindās. Domājams, ka vēl kādu gadu viņš uzspēlēs.
Starp citu, tikko noskatījos kopsavilkumu par spēli un ir jāsaka, ka mēs aizmirstam vienu ļoti svarīgu spēlētāju - Labucku! Tieši viņš daudz komunicē un māca jaunos un ne tik jaunos

     [+] [-]

, 2016-11-13 22:40, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Es domāju, ka visu sezonu uzņemties tādu lomu kā tagad un nebūt tikai trīņu speciālists
šobrīd viņš diezgan sekmīgi apvieno. jāņem vērā, ka netikums būt tikai šūterim viņam reāli parādījās tieši grieķijas periodā, kad viņam bija izteikta vienveidīga loma komandā. vēl jau jāsaka, ka "vecums nenāk viens", liela daļa spēlētāju pārorientējas par snaiperiem. tas pats NBA šībrīža vecākais spēlētājs ir pārtapis no dankotāja par snaiperi.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-13 22:41, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Starp citu, tikko noskatījos kopsavilkumu par spēli un ir jāsaka, ka mēs aizmirstam vienu ļoti svarīgu spēlētāju - Labucku! Tieši viņš daudz komunicē un māca jaunos un ne tik jaunos
Labuckas izskatās iejuties komandā, sakarīgas darbības, laba aktivitāte.

     [+] [-]

, 2016-11-13 22:44, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Lai gan jāsaka paldies Kalev, kas ticēja Armandam
ir kā ir, tur noteikti bija riskants, bet pie izdošanās igauņiem ļoti izdevīgs darījums, jo dabūt tāda līmeņa talantu pie sevis noteikti ir liels ieguvums.