Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Mākulēns

Uzvar "Nancy" un "Lottomatica"

Uzvar "Nancy" un "Lottomatica"
Lemeins Vilsons (pa kreisi) aizsardzībā
Foto: AP

12. novembra ULEB Eirolīgas vienīgajā B grupas spēlē uzvaru ar 69:64 izcīnīja Francijas "Sluc Nancy", sagādājot Kauņas "Žalgirim" ceturto zaudējumu. C apakšgrupā Romas "Lottomatica" Vitorijā ar 93:90 pārspēja vietējo "Tau Ceramica".

"Žalgirim" ceturtais zaudējums

Šīsdienas vienīgajā B apakšgrupas spēlē laukumā tikās grupas pastarītes - Francijas "Sluc Nancy" uzņēma Kauņas "Žalgiris" basktbolistus. Abām komandām līdz šim bija katrai pa trim zaudējumiem un neviena uzvara. Cīņu nedaudz pārliecinošāk uzsāka mājinieki, pirmo puslaiku noslēdzot ar četru punktu pārsvaru (38:34).

Atgriežoties laukumā pēc lielā pārtraukuma, apņēmības pilni bija "Nancy" basketbolisti, uzvarot trešo ceturtdaļu ar 20:8, kas nodrošināja vadību arī turpmākajā spēles laikā. Gala rezultāts - 69:64 un pirmā uzvara Eirolīgas jaunajā sezonā franču "Sluc Nancy", ceturtais zaudējums "Žalgirim".

Par rezultatīvāko uzvarētāju rindās kļuva Lemeins Vilsons ar 18 punktiem. Kauņas labā 15 ačus guva Daiņus Šalenga.

"Lottomatica" pārāki trillerī

C grupā spāņu Vitorijas "Tau Ceramica" savā arēnā uzņēma "Lottomatica" no Romas. Jau pirmajās minūtēs viesiem, pateicoties Primoza Brezeča produktivitātei, izdevās iekrāt pārsvaru, pēc pirmajām desmit minūtēm atrodoties vadībā ar 20:9. Otro ceturtdaļu komandas aizvadīja ļoti rezultatīvā cīņā ar nelielu romiešu pārsvaru (29:27).

Visu trešo ceturksni "Lottomatica" kontrolēja spēli, saglabājot 4-10 punktu vadību. Pēdējās desmit minūtēs cīņa kļuva krietni spraigāka, mājiniekiem izdevās sadeldēt deficītu no deviņiem līdz pat viena punkta starpībai. Spēles galotnē veiksmīgāk atkal darbojās Romas "Lottomatica" sportisti, izcīnot uzvaru pār "Tau Ceramica" ar 93:90.

Kā rezultatīvākais romiešu sastāvā spēli beidza Sani Becirovičs ar 23 punktiem, tikpat arī Vitorijas rezultatīvākajam vīram Igoram Rakočevičam.

Izmantotie resursi:
euroleague.net


, 2008-11-13 00:11, pirms 15 gadiem
Jennings ar Brezecu baigi labi speleja... tikai abi nemaz neuznaca laukuma ceturtaja ceturtdalaa... paarejiem ari aizgaja spele un nebija vajadziba vairs.
, 2008-11-13 00:16, pirms 15 gadiem
psc..ko tas Žalgiris dara Eirolīgā.... no vecā labā Žalgira palikuši tikai pelni...
, 2008-11-13 00:56, pirms 15 gadiem
Žalgirim pietrūkst labs PG, Kalnietim šodien negāja, Janavičs daudz spēlēja, bet nu tas nav EL līmenis. Ar visu to varēja vinnēt, normāli no -16 pievilka līdz četri, bet nu beigās neiekrita. Žalgiris vairs nav tāds kā oktobrī Latvijā, sestdien pret Rytas būs labs kapiņš
Lemānai Vilsons neko laiž, vienu tāāādu iecirta no augšas. Eh, bija laiki, kad šamējais pa Skonto grieza, bet nu tad tāds klusāks bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.