Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

"Tsmoki" Krasnojarskā atspēlējas pamatlaikā un izrauj uzvaru papildlaikā

"Tsmoki" Krasnojarskā atspēlējas pamatlaikā un izrauj uzvaru papildlaikā
Foto: vtb-league.com

VTB Vienotās līgas šīsdienas vienīgajā spēlē Krievijas klubs Baltkrievijas klubs Minskas „Tsmoki” pēdējās sekundēs papildlaikā izrāva uzvaru ar 94:93 izbraukumā pār Krievijas klubu Krasnojarskas „Enisey”, svinot otro panākumu šosezon.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 22 punktiem bija Džastins Grejs, 19 punktus un 11 bumbas zem groziem sakrāja Gerets Štucs, bet 15 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Entonija Hiljārda rēķinā. „Enisey” komandas labā 22 punktus guva Deivids Kenedijs, bet pa 16 punktiem pievienoja Delrojs Džeimss un Vladimirs Pičkurovs.

Lai gan trīsarpus minūtes līdz pamatlaika beigām „Enisey” bija +10 (79:69), līdz ar pamatlaika beigu signālu neizšķirtu Minskas komandai izrāva Hiljārds (83:83). Lielāko daļu papildlaika vadībā bija viesi, bet sešas sekundes līdz tā beigām Džeimss izvirzīja vadībā „Enisey” (93:92). Tomēr arī papildlaika pēdējās sekundēs „Tsmoki” spēja gūt grozu – šoreiz precīzs bija cits amerikāņu leģionārs Grejs.

VTB Vienotās līgā „Tsmoki” komanda, kas pirmajā mačā izbraukumā prata apspēlēt Kazaņas „Unics”, ir viena no tikai četrām komandām, kas vēl nav zaudējusi. Tikmēr „Enisey” ar vienu uzvaru trīs spēlēs atrodama turnīra tabulas vidusdaļā.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-13 18:48, pirms 9 gadiem
Nu redz, pat čmoki kautko var. Bet Vefam laikam vispār nav ko tur piedalīties, viena blamāža
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-13 19:29, pirms 9 gadiem
"Krievijas klubs Baltkrievijas klubs Minskas „Tsmoki”"
Dubultpilsonība.
, 2015-10-13 20:05, pirms 9 gadiem
Vai tikai šogad VEF nebūs tikpat švaks kā pagājušā gada Cmoki... Šogad baltkrievi spēruši soli uz priekšu, VEF - atpakaļ...
, 2015-10-13 23:31, pirms 9 gadiem
krkr rakstīja: "Krievijas klubs Baltkrievijas klubs Minskas „Tsmoki”"
Dubultpilsonība.
Jā PZD žurnālistikas pērle.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
10

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eirolīgā sāksies "play-off": "Real" un "Panathinaikos" pret pārspēļu uzvarētājām

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies ceturtdaļfinālu izspēle. Madrides "Real" cīnīsies pret citu Spānijas komandu "Baskonia", kamēr "Panathinaikos" uzņems Telavivas "Maccabi".
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
17

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".