Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pasečņika komandas biedrs un Bagatska trenētais Sīlijs pievienojas Viļņas "Rytas"

Agris Suveizda

Pasečņika komandas biedrs un Bagatska trenētais Sīlijs pievienojas Viļņas "Rytas"
Dīdžejs Sīlijs pret Kauņas "Žalgiri" spēlēja arī Telavivas "Maccabi" rindās
Foto: Euroleague.net

Lietuvas otrais spēcīgākais basketbola klubs Viļņas "Rytas" paziņojis par vienošanās panākšanu ar 28 gadus veco amerikāņu aizsargu Denisu Džeromu jeb Dīdžeju Sīliju.

Pirms gada Dīdžejs Sīlijs atgriezās Anžeja Pasečņika pārstāvētajā "Gran Canaria" un palīdzēja sasniegt Spānijas čempionāta pusfinālu un ULEB Eirokausa ceturtdaļfinālu. Spānijas regulārajā sezonā amerikānis 34 spēlēs vidēji aizvadīja 23,4 minūtes, guva 10,6 punktus, izdarīja 2,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 2,2 atlēkušās bumbas.

Pirms tam Sīlijs sezonu pavadīja Telavivas "Maccabi", Eirolīgā debitējot ar 26 spēlēm un vidēji 20,2 minūtēm, 7,3 punktiem un 2,6 rezultatīvām piespēlēm. Sezonas otrajā pusē komandu vadīja Ainars Bagatskis. Sīlijs "Gran Canaria" pārstāvēja arī 2015./.16.g. sezonā, un viņš Eiropā spēlējis arī Serbijā, Vācijā un Turcijā.

"Viņš ir aizsargs, kurš labi kontrolē bumbu un kurš lieliski var radīt situācijas gan sev, gan komandas biedriem," jaunieguvumu novērtēja "Rytas" galvenais treneris Daiņus Adomaitis. "Sīlijs ir uzticams aizsardzībā un ar pieredzi augstākā līmeņa basketbolā." Iepriekšējā regulārajā sezonā "Rytas" ar 30 uzvarām 36 spēlēs ieņēma otro vietu un Lietuvas finālsērijā ar 1-4 piekāpās Kauņas "Žalgirim".

Izmantotie resursi:
https://www.bcvilnius.lt/lt/naujien...