Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: FIBA un ULEB karš: Kalniņš vieglu risinājumu neparedz

Andrejs Siliņš uz sarunu par basketbola aktualitātēm aicināja bijušo Rīgas ASK ģenerālmenedžeri Ģirtu Kalniņu - šoreiz par FIBA un ULEB ķildošanos un cīņu par ietekmi Eiropas basketbolā.

, 2016-04-14 13:17, pirms 8 gadiem
Ko nevar? Bija tak laiks kad EČ kvalifikācija notika tieši sezonas laikā - tas bija ilgu laiku un arī Eirolīga taisīja savus brīvos logus priekš izlasēm!

Šķiet tie brīvie logi bija novembrī un februārī un kvalifikācija gāja šķiet 2 gadus!

Un vislabākais bija tas ka spēlētājiem vasaras bija brīvas, bija atpūtušies un arī ar saviem klubiem kopā labi sagatavojās sezonai!

Tagad notiek kkāds sviests, piemēram Latvijas izlasei nav līdz šim bijusi neviena brīva vasara kopš EČ kvalifikācijas turnīrs ir pārcelts uz vasaras beigām!

Vēsture ir pierādījusi ka viss ir iespējams!
, 2016-04-14 13:38, pirms 8 gadiem
Un ja atceramies kāda bija piekrišana izlasei tai laikā, vecajā sporta pilī nebija vieta kur ābolam nokrist, biļetes bija uz izķeršanu neskatoties vai kas tur pretim nāca!

šeit ir video, no vecajiem labajiem laikiem kad kvalifikācija bija sezonas laikā, video sākums no 07:00:

https://www.youtube.com/watch?v=7xX...
, 2016-04-16 08:42, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: Un ja atceramies kāda bija piekrišana izlasei tai laikā, vecajā sporta pilī nebija vieta kur ābolam nokrist, biļetes bija uz izķeršanu neskatoties vai kas tur pretim nāca!

šeit ir video, no vecajiem labajiem laikiem kad kvalifikācija bija sezonas laikā, video sākums no 07:00:

https://www.youtube.com/watch?v=7xXWzIEzvTo
Jā, tā bija IZLASE! Alleluja - slava Dievam!
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.
Rolands Šmits. Foto: Dainius Lukšta/Basketnews.lt
1

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''

Latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Kauņas ''Žalgiris'' komandai ceturtdienas cīņā ULEB Eirolīgā, preses konferencē atklāja itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.