Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jānis Gailītis: "VEF uzvara bija taisnīgs iznākums"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jānis Gailītis: "VEF uzvara bija taisnīgs iznākums"
Fransisko Kruss: uzvaras grozs Minskā
Foto: VEF Rīga

"Pēdējo izspēli uzzīmējām Krusam, jo viņam ir bagātīga pieredze līdzīgu situāciju atrisināšanā," pēc 15 vadības maiņām izcīnot uzvaru izbraukumā pār Baltkrievijas čempioniem "Cmoki Minsk", teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

Četrkārtējie Latvijas čempioni šosezon VTB līgas spēlēs viesos ir izcīnījuši četras reizes vairāk uzvaru nekā mājās (bilance 4-7 pret 1-7). Galvenajam trenerim klājies līdzīgi – Gailītis abas uzvaras izcīnījis Tallinā un Minskā. Panākums Baltkrievijas galvaspilsētā pārtrauca piecu neveiksmju sēriju.

Igors Grišuks, "Cmoki Minsk" galvenais treneris

"Apsveicu VEF! Pretinieks pārādīja raksturu un līdz finālsvilpei turpināja cīnīties par uzvaru. Diemžēl, mums līdzīga gara spēka pietrūka. Sāpīgs zaudējums. Taču mums jāizdara secinājumi un jāvirzās uz priekšu, kļūstot stiprākiem."

Jānis Gailītis, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Spēle izvērtās ārkārtīgi smaga, taču mēs izrādījāmies mazliet veiksmīgāki. Uzskatu, ka tas bija taisnīgs iznākums: pirms šīs spēles piedzīvojām vairākus zaudējumus galotnēs. Esmu pateicīgs visiem puišiem par gara spēku, pat zaudējot ar divciparu starpību, nesadalījāmies pirmreizinātājos un spējām tikt galā. Pēdējo izspēli apzināti uzzīmējām Krusam."

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ Официальный сайт — Баскетбол |...

     [+] [-]

, 2016-02-13 01:00, pirms 8 gadiem
Galvenais - atcerēties variantus, kas dod uzvaru, un vairs neatgriezties uz zaudējumu takas. Vismaz spēlēs, ko ir tiešām iespējams paņemt. Kā šo. Un iegūt ticību saviem spēkiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-13 01:20, pirms 8 gadiem
Varēja veltīt šo uzvaru JP.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja