Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lengfords - vērtīgākais kārtas spēlētājs VTB

Lengfords - vērtīgākais kārtas spēlētājs VTB
Keits Lengfords
Foto: RIA Novosti

Pagājušajā nedēļas nogalē noslēdzās VTB līgas regulārā sezona un tagad nosaukti pēdējās spēļu kārtas vērtīgākie. Par kārtas MVP kļuva Kīts Lengfords.

Sestā kārta, kas bija pēdējā VTB līgas regulārajā sezonā, sākās jau decembra beigās, kad spēli aizvadīja Maskavas apgabala "Khimki" un Kazaņas "Unics". Pārējās sestās kārtas spēles tika aizvadītas tikai pagājušajā nedēļas nogalē un tagad nosaukti vērtīgākie sezonas pēdējās spēlēs. Par kārtas vērtīgāko spēlētāju kļuva "Khimki" amerikāņu aizsargs Kīts Lengords, kurš sekmēja savas komandas uzvaru ar 37 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvajām piespēlēm.

Kārtas simboliskajā pieciniekā kopā ar Lengfordu iekļauti arī Ēriks Denielss ( "Azovmash"), Kriss Ouvenss (Doņecka), Aleksandrs Kauns (CSKA) un Martins Počus ("Žalgiris"). VTB līgas sezona noslēgsies Kauņā, kur no 21. līdz 22. janvārim notiks "Final 4" turnīrs.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com