Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Khimki" sagādā vēl vienu sagrāvi VTB līgas debitantei "Vita"

"Khimki" sagādā vēl vienu sagrāvi VTB līgas debitantei "Vita"
Peteri Koponens
Foto: vtb-league.com

Maskavas apgabala "Khimki" pirmdien izcīnīja trešo uzvaru VTB Vienotās līgas jaunajā sezonā, ar rezultātu 117:73 sagraujot līgas debitanti Tbilisi "Vita", kam šī bija trešā sagrāve trīs aizvadītajās spēlēs.

"Vita" debija VTB līgā sanākusi ļoti grūta - ar 43 punktiem zaudēts Volgogradas "Krasny Oktyabr" (67:110), ar 33 punktiem zaudēts Maskavas CSKA (60:93), bet šovakar piedzīvota sakāve arī Himkos. Mājinieki savu vareno pārākumu apliecināja jau pirmajā ceturtdaļā (34:13). Nelielu atslābumu krievi atļāvās trešajā ceturksnī, bet kopējo rezultātu gan tas neietekmēja, "Vita" komandai pirmo reizi izdevās tikt līdz 70 punktu robežai un pārsniegt to, bet zaudējums tik un tā gana pamatīgs - lielākais līdz šim (73:117).

Rezultatīvākais "Khimki" sastāvā bija Peteri Koponens - somu aizsargam 22 punkti, sešas rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas. Aleksejam Švedam 19 punkti, septiņas piespēles un piecas bumbas, bet Ruslans Patejevs pievienoja 14 punktus.

"Vita" rindās ukrainis Oleksandrs Lipovijs iemeta 19 punktus, amerikāņu aizsargs Pjeria Henrī guva 16 punktus un atdeva astoņas piespēles, bet Ralstons Tērners un Dariuss Kārters sameta pa 15 punktiem.

Nākamo spēli "Khimki" aizvadīs pēc nedēļas, 19. oktobrī grandu duelī viesos tiekoties ar CSKA. Savukārt "Vita" svētdien, 18. oktobrī, mājās tiksies ar Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina pārstāvēto "Nizhny Novgorod", ko pārstāv Kaspars Bērziņš.


Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
3

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.