Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Stademairs pārkāpj Izraēlas līgas stingro karantīnu, "Maccabi" maksās sodu

Rolands Eliņš

Stademairs pārkāpj Izraēlas līgas stingro karantīnu, "Maccabi" maksās sodu
Amare Stademairs. Foto: AFP / Scanpix

Izraēlas basketbola kluba Telavivas „Maccabi” slavenais uzbrucējs Amāre Stademairs saņēmis 7.5 tūkstošu eiro sodu par karantīnas pārkāpšanu Izraēlā. Soda naudu nomaksās klubs.

Izraēlā basketbola līga noteica savus karantīnas noteikumus, pret kuru stingrumu un nesamērīgumu vairāki basketbolisti iebilda jau iepriekš. Viņu vidū bija arī Amāre Stademairs, bijušais NBA uzbrucējs, kurš norādīja, ka negatavojas pilnībā ievērot Izraēlas līgas noteikumus.

Stademairs Telavivā bija devies uz veikalu, kuru apmeklēja maskā, un par to tika ziņots Izraēlas basketbola līgas vadībai, kura noteikusi visiem līgas dalībniekiem karantīnas režīmu. Par šo pārkāpumu Stademairs sodīts ar apmēram 7.5 tūkstošu eiro lielu soda naudu, taču to apņēmies nomaksāt viņa pārstāvētais klubs Telavivas „Maccabi”.

„Amārs šobrīd dzīvo divatā ar dēlu,” vēstīts kluba paziņojumā. „Redzējām foto, kuros viņš redzams tirdzniecības centrā blakus viņa dzīvesvietai. Tas bija pretēji līgas noteiktajiem noteikumiem.”

Kluba paziņojumā gan uzsvērts, ka Stademairam tika veiktas Covid-19 analīzes ceturtdien, kuras bija negatīvas.
Jāpiezīmē, ka nesen līdzīgu sodu Izraēlā par karantīnas pārkāpšanu saņēma arī cits bijušais NBA spēlētājs Džordans Hamiltons. Izraēlā basketbola līga atsāksies 21. jūnijā, tajā piedaloties visām 12 komandām.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/others...

     [+] [-]

, 2020-06-13 00:08, pirms 4 gadiem
Stulbums kaut kāds...