Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Nikolajs Mazurs: "Joprojām varam atgūt visu zaudēto"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Nikolajs Mazurs: "Joprojām varam atgūt visu zaudēto"
Roberts Lauerijs
Foto: Dmitrijs Šuļžics, f64

"Būt ar muguru pret sienu – manā dzīvē tas nav nekas jauns, savukārt basketbola komandai tā ir laba situācija," izcīnot vienpadsmito uzvaru VTB līgā, teica basketbola kluba "VEF Rīga" aizsargs Roberts Lauerijs.

Martins Zeno, "Bisons" spēlētājs

"Ceļojums uz Rīgu notika ātrajā režīmā. Atbraucām, lai ātri nospēlētu pēdejo spēli un turpinātu gatavoties Somijas fināliem."

Gregs Gibsons, "Bisons" galvenais treneris

"VEF spēlēja labi, kamēr mūsu darbībās pietrūka asuma. Pēdējās dienās trenējāmies, lai sagatavotos izšķirošajām spēlēm Somijas līgā. Trešdien noslēgsim regulāro sezonu, sestdien sāksim “play-off” cīņas.

Viena uzvara pirmajās 10 spēlēs mani īpaši nesatrauca, zinot, ka mūsu sastāvā atgriezīsies divi labākie spēlētāji. Izcīnījām piecas vai sešas uzvaras pēc kārtas. Sākām cīnīties par “play-off”, taču turpinājumā mūsu ceļam pārskrēja melns kaķis. Zaudējām trīs starta piecnieka vīrus.

Par nākamā gada plāniem vēl neesam izlēmuši. Loimas klubs pastāv tikai ceturto gadu. Iepriekšējā sezonā neveiksmīgi nospēlējām nacionālajā čempionātā, tāpēc šobrīd mūsu prioritāte ir uzvarēt Somijas līgā."

Roberts Lauerijs, VEF spēlētājs

"Smagi cīnījāmies, smagi uzvarējām. Esam tādā situācijā, ka varam atļauties domāt tikai par nākamo spēli. Būt ar muguru pret sienu – manā dzīvē tas nav nekas jauns. Basketbola komandai tā ir laba situācija. Mums jāspēj apvienot spēkus, lai turpinātu cīņu VTB līgā un sagatavotos Latvijas fināliem."

Nikolajs Mazurs, VEF galvenais treneris

"Pēdējā laikā esam zaudējuši daudz emociju un piedzīvojuši sāpīgas neveiksmes, tāpēc šodienas uzvara mums ir ļoti vērtīga. Joprojām varam visu vērst par labu. Tas paveicams, daudz neskatoties uz priekšu. Domāsim tikai par nākamo spēli.

Anžejs Pasečņiks treniņā neveiksmīgi saskrējās ar Bambu Falu, savainojot daudz cietušo kājas potīti. Galīgā diagnoze vēl nav bijusi, taču pastāv bažas par saišu plīsumu."

     [+] [-]

, 2015-04-12 20:36, pirms 9 gadiem
Nu ja Anžejam vēl tāda trauma pēc uzņemtā tempa, tad tas var dārgi maksāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-04-12 21:45, pirms 9 gadiem
Neko tur nevar atguut... Parak daudz pa*isāt sezonas laikaa.