Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Dimitris Itudis: "VEF ir "play-off" līmeņa komanda"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dimitris Itudis: "VEF ir "play-off" līmeņa komanda"
Dimitris Itudis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"CSKA piedāvāja spēlēt tādā pašā ātrumā kā pret stiprākajām Eirolīgas komandām – uz tāda fona izskatās, ka atpaliekam un ielaižam muļķīgus grozus," mājās piedzīvojot neveiksmi pret Eirolīgas čempioniem, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

Dimitris Itudis, CSKA galvenais treneris

“Problēmas sagādāja otrā ceturtdaļa, kad pieļāvām kļūdas aizsardzībā. Pārtraukumā sakārtojām spēli un trešajā ceturtdaļā ielaidām tikai 10 punktus pret “play-off” komandu. Lai gan nebijām spīdoši metienos no perimetra, pārspējām pretiniekus arī šajā rādītājā.

VEF pietrūka Jānis Blūms, taču, kā jau teicu, rīdziniekiem ir laba, “play-off” līmeņa komanda. Jaunā Eirolīga ir jaunums arī mums, pielāgojamies. CSKA menedžments nodrošina mums labākos iespējamos apstākļus, rūpējas par atjaunošanos un ērtākiem pārbraucieniem. Sezonas beigās būs labāk redzams, kā jaunā situācija ietekmēs mūsu nākotnes plānus.”

Gints Antrops, VEF basketbolists

“Centāmies, cik varējām. Lai cīnītos pret tik augsta līmeņa komandu kā CSKA, katram jāizdara vairāk. Nonākot VEF, saskāros ar atšķirību intensitātē un kvalitātē – jācenšas pierast un saprast, ko vēlas galvenais treneris.”

Jānis Gailītis, VEF galvenais treneris

“CSKA ir augsta līmeņa komanda, kuru treneri katrā reizē piespiež spēlēt tuvu maksimumam. Milzīgs ātrums – uz tā fona izskatās, ka atpaliekam un ielaižam muļķīgus grozus. Neraugoties uz to, spēlētāji cīnījās līdz galam.

Mārtiņam Meieram nebija pati labākā spēle, tādēļ viņš laukumā nepavadīja maksimāli iespējamo laukumā – devu iespēju Iļjam Gromovam. Abi ir jauni, gribam, lai spēlētāji turpina attīstīties. Jānim Blūmam ir neliels savainojums, ceru, ka nākamajā spēlē pret Astanu viņš būs ierindā. Aleksa Gordona debija izdevās pietiekami sekmīga. Domāju, ka viņš labi iekļausies komandā.”

Slēpts komentārs: ziemeļi

  +4 [+] [-]

, 2017-03-12 20:39, pirms 7 gadiem
ziemeļi rakstīja: Pieklājības vārdi..
daļēji tik, jo nu otrajā puslaikā viņi bija spiesti pārkārtot spēli un ne jau pašu vēlmes dēļ

  +1 [+] [-]

, 2017-03-12 22:15, pirms 7 gadiem
Jā, VEF vajadzētu LBL spēlēt iespējams pilnu apli un piedalīties eirokausos, taču tādēļ nevar viņus nolikt pēc zaudes Eiropas labākajai komandai.