Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Zenit'' basketbola komanda dodas karantīnā Covid-19 dēļ

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Zenit'' basketbola komanda dodas karantīnā Covid-19 dēļ
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas basketbola komanda Sanktpēterburgas ''Zenit'', kas spēlē Vienotajā basketbola līgā un ULEB Eirolīgā, paziņojusi, ka pēc papildus pozitīviem Covid-19 gadījumiem, nolemts par visas galvenās komandas došanos karantīnā

Sanktpēterburgas ''Zenit'' veiksmīgi iesākusi šo sezonu, līdz šim esot viena no komandām Eiropā, kas vēl nav piedzīvojusi zaudējumus. Pirmajās divās ULEB Eirolīgas spēlēs izcīnītas uzvaras pār Stambulas ''Anadolu'' ar 73:69 un Rolanda Šmita pārstāvēto ''Barcelona'' ar 74:70, kamēr Vienotās basketbola līgā izcīnījusi četras uzvaras četrās cīņās.

Pēc pēdējās ULEB Eirolīgas spēles pret Barselonu tika ziņots par pozitīviem Covid-19 gadījumiem lietuvietim Artūram Gudaitim un Vladislavam Truškinam. Kārtējās analīzes nav uzrādījušas pozitīvus rezultātus - Covid-19 konstatēts vēl diviem basketbolistiem un trim treneriem. Kopā vienībā jau ar vīrusu sasirguši seši basketbolisti, trīs treneri un viens apkalpojošā personāla darbinieks.

''Zenit'' pieņēmusi lēmumu, ka visi galvenās vienības basketbolisti dodas karantīnā, tiem šobrīd atrodoties pašizolācijā. Treniņu darbs ir pārtraukts, lai novērstu tālāku vīrusa izplatību, oficiāli ziņo komanda.

Izmantotie resursi:
Основная команда ушла на карантин