Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Baskonia" pārtrauc pirmssezonas gatavošanos, jo uz izlasēm aizbraukuši 11 spēlētāji

Andrejs Siliņš

"Baskonia" pārtrauc pirmssezonas gatavošanos, jo uz izlasēm aizbraukuši 11 spēlētāji
Ilimans Diops
Foto: RIA Novosti / Scanpix

Spānijas vicečempione basketbolā Vitorijas "Baskonia" pārtraukusi treniņdarbu pirmssezonas gatavošanās procesā, ko komandas galvenais treneris Pedro Martiness skaidro ar faktu, ka 11 kluba spēlētāji devušies uz savu valstsvienību treniņnometnēm.

"Baskonia" klubs jau sen izcēlies ar to, ka komandā pārsvarā tiek vākti leģionāri un arī jaunajā sezonā pirmajā komandā 12 no 13 spēlētājiem ir ārzemnieki. Kā vienīgais Spānijas basketbolists komandā ir senegāliešu centrs Ilimans Diops, kurš gan teju visu dzīvi pavadījis Spānijā un jau agrā vecumā tika pie Spānijas pilsonības.

Pārējie 12 komandā esošie basketbolisti ir no citām valstīm. ACB noteikumi paredz, ka spēlei jāpiesaka četri spēlētāji, kam ir Spānijas basketbola pilsonība - tādi, kas jauniešu vecumā noteiktu laika posmu jau pavadījuši kāda spāņu kluba jaunatnes sistēmā. Līdz ar to "Baskonia" rindās bez Diopa par "spāņiem" tiek uzskatīti arī komandas kapteinis, gruzīns Tornike Šengelija, urugvajiešu aizsargs Džeisons Grendžers un 20 gadus vecais lietuviešu uzbrucējs Tads Sedekerskis.

Uz nacionālajām izlasēm septembra FIBA "logā" izsaukti: Diops (Spānijas izlase), Marselinju (Brazīlija), Mets Dženingss (amerikānis, kurš nesen ieguva Gruzijas pilsonību), Vensāns Porjē (Francija), Šengelija (Gruzija), Ševons Šīldss (amerikānis, kuram ir Dānijas pilsonība), Luka Vildoza (Argentīna) un Johaness Foigtmans (Vācija). Tāpat savās izlasēs aizņemti trīs gados jaunie basketbolisti, kas pirmssezonā tika piesaistīti "Baskonia" lielajai komandai - gruzīns Rati Andrinikašvili, slovēnis Jurijs Macura un igaunis Sanders Raieste.

Komandas galvenais treneris Pedro Martiness, kurš vada "Baskonia" kopš pagājušās sezonas otrā mēneša, atvainojies līdzjutējiem un medijiem par notikušo, taču pamatojis darba pārtraukšanu ar milzīgo iztrūkumu komandas sastāvā tieši izlašu sabraukumu dēļ.

Kā zināms, arī jaunajā sezonā ULEB Eirolīgas un FIBA vadības nav vienojušās par pauzēm spēļu kalendārā tad, kad paredzēti izlašu sabraukumi. Līdz ar to arī šosezon paredzams, ka virknei izlašu pietrūks labāko spēlētāju Pasaules kausa vai Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīros.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-11 20:06, pirms 6 gadiem
Man ir garlaicīgi((
Zēni - rakstiet. Iepazīsimies, tiksimies!
Man ir 23 gadi. Es esmu jautra! Foto un telefons profilā. Rakstiet tagad >︍>︍> 18pop.tk

  +2 [+] [-]

, 2018-09-11 20:27, pirms 6 gadiem
un šajā sakarā es nesaprotu kāpēc izlasēs tik daudzi iztrūkumi, kāpēc arī pāris LV džeki tagad ignorē izlasi - EL sezona sākas tikai 11.oktobrī, spēles nepārklājas un labs laiks uzspēlēt izlasē.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-11 20:36, pirms 6 gadiem
Un šis ir pierādījums, ka FIBA bojā klubu basketbolu

  -1 [+] [-]

, 2018-09-11 20:37, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: un šajā sakarā es nesaprotu kāpēc izlasēs tik daudzi iztrūkumi, kāpēc arī pāris LV džeki tagad ignorē izlasi - EL sezona sākas tikai 11.oktobrī, spēles nepārklājas un labs laiks uzspēlēt izlasē.
Visi to nevar atļauties, piemēram kā Šmits vai Bertāns, izņemot Anžejsm viņš varēja tikt uz izlasi, jo nav sevi japierāda

  +1 [+] [-]

, 2018-09-11 22:02, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Visi to nevar atļauties, piemēram kā Šmits vai Bertāns, izņemot Anžejsm viņš varēja tikt uz izlasi, jo nav sevi japierāda
Šmits saprotams. kas Bertānam?

  -1 [+] [-]

, 2018-09-12 07:01, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: Šmits saprotams. kas Bertānam?
Pats Bertāns izteicās, ka ar viņu rēķinās, bet viņam ir nestabils sniegums un starpsezonā vajag stabilu vietu rotācijā iegūt, nevis kā pērn.

     [+] [-]

, 2018-09-12 11:19, pirms 6 gadiem
Нeдавнo наткнулся на блoг чувaка который нaкачал тeло домa с помощью пояса миостимулятора, в нaчалe не поверили, нo решили с жeной пoпробовaть. Через неделю были в шоке от результaта: помeленьку уходит пузo, вырисoвываются кубики, подкачaл спину, а женa убрала в тaлии пару сaнтимeтров.Да и прикол чтo нe надо ничeго делaть простo надел и включил, да и по времени всего 20 минут в дeнь. Этo рeальнo самый лeнивый и быстрый спосoб пoхудeть и подкачаться, вoт тот блoг --- Купить Stabilin недорого. Цены, отзывы....