Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Žalgira" prezidents otro gadu pēc kārtas atzīts par Eirolīgas labāko funkcionāru

"Žalgira" prezidents otro gadu pēc kārtas atzīts par Eirolīgas labāko funkcionāru
Foto: ULEB Euroleague

ULEB Eirolīgas akcionāru sapulcē šodien tika godināts Pauļus Motejūns, Kauņas „Žalgira” prezidents, kurš otro gadu pēc kārtas izpelnījās sezonas labākā Eirolīgas funkcionāra balvu.

Sezonas labākā funkcionāra balva, saskaņā ar ULEB teikto, tiek pasniegta personai, kuras kluba labā pieņemtie lēmumi vislabāk atbilst Eirolīgas sportiskajiem standartiem un visos aspektos palīdzējuši kluba darbā.Par šīs balvas ieguvēju tiek veikts balsojums, kurā tiek aicināts vērtēt gan kluba sportiskos panākumus, ienākumus spēļu dienās, darbu ar līdzjutējiem, mārketinga pasākumus un komunikāciju medijos.

Pirmoreiz Eirolīgas vēsturē šo balvu kādam izdevies izcīnīt divreiz pēc kārtas. Šis gods ticis lietuvietim Pauļum Motejūnam, Kauņas „Žalgira” prezidentam. Eirolīgas mājaslapā viņa darbs novērtēts kā brīnišķīgs, norādot, ka ar viņu priekšgalā „Žalgiris” spēj saglabāt savu statusu kā viens no klubiem, kas cīnās par pašām augstākajām vietām, neskatoties uz savu finansiālo rocību un darbošanos mazā tirgū.

Tāpat tiek izcelts, ka Motejūna vadītais klubs labojis Eirolīgas rekordu vidējās apmeklētības ziņā, turklāt daudz strādāts, lai piesaistītu fanus, kuri līdz šim uz Eirolīgas spēlēm nebija devušies.

Motejūns pirms kļūšanas par „Žalgira” prezidentu strādāja klubā vairākās citās pozīcijās, darbojoties kā komunikāciju daļas vadītājs un vēlāk arī kā ģenerālmenedžeris.

Par Motejūnu ļoti atzinīgus vārdus intervijā teica arī kluba galvenais treneris Šarūns Jasikevičs, norādot, ka viņam ir iespēja atstāt komandu jebkurā brīdī, taču viņš to pats neizmanto, jo patiešām uzskata „Žalgiri” par labāk organizēto klubu Eiropā. „Un tas viss notiek bez īpaši liela budžeta,” teica Jasikēvičs. „Kluba vadība ciena gan spēlētājus, gan trenerus, viņi ļauj mums darīt savu darbu un sniedz atbalstu. Jaunam trenerim kā man tas ir jānovērtē. Visi taču labi redzam, kas notiek citos Eirolīgas klubos, kur puse komandu maina trenerus sezonas vidū.”

Izmantotie resursi:
https://www.euroleaguebasketball.ne...


, 2019-07-11 23:43, pirms 5 gadiem
būtu tikai normāli un loģiski, ja vef aizbrauktu pie kaimiņiem kaut nedaudz pamācīties.

kā tad, paši tādi guru - variet minēt vai ieinteresēti ..
, 2019-07-11 23:52, pirms 5 gadiem
No braljukaam dereetu pamaaciities,kaa bez mammaam, teetiem un paareejiem radiem dabuut vairaak trubiinees liidzjuteejus,
, 2019-07-11 23:56, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: būtu tikai normāli un loģiski, ja vef aizbrauktu pie kaimiņiem kaut nedaudz pamācīties.

kā tad, paši tādi guru - variet minēt vai ieinteresēti ..
Parasti jau muusu Valstii pierasts nemaaciities no citu labajiem piemeeriem. Tas nav domaats tikai sportaa vien,bet vispaar. Vienalga vai buus nolikta prieksaa gatava sisteema ,mees iesim savu celju😅 Izklausaas diez gan stuurgalviigi un mulkjiigi😏
, 2019-07-12 04:59, pirms 5 gadiem
Būtu Ventspils Eirolīgā, Motejūns balvu nedabūtu
Jo to viennozīmīgi sanemtu Ralfs Pleinics !!!
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.