Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pirejas "Olympiacos" pamatcentrs dosies prom, klāt visdrīzāk Meiera kluba biedrs

Agris Suveizda

Pirejas "Olympiacos" pamatcentrs dosies prom, klāt visdrīzāk Meiera kluba biedrs
Nikola Milutinovs. Foto: EPA/Scanpix

Grieķijas basketbola klubā Pirejas "Olympiacos" nepaliks serbu centrs Nikola Milutinovs, kurš varētu pievienoties Jāņa Strēlnieka pārstāvētajam Maskavas CSKA, bet "Olympiacos" rindas varētu papildināt amerikāņu garā gala spēlētājs Hasans Mārtins, vēstīts portālā Eurohoops.

25 gadus vecais Milutinovs Pirejas "Olympiacos" pārstāv kopš 2015. gada un šajā Eirolīgas sezonā ir sācis visas 24 spēles, kurās piedalījies, un vidēji nepilnās 25 minūtēs atzīmējies ar 10,3 punktiem un 8,2 atlēkušajām bumbām. Pirms pārcelšanās uz Grieķiju viņš dzimtenē pārstāvēja Belgradas "Partizan".

"Olympiacos" centra pozīcijas rotācijā vai pat pamatsastāvā varētu iekļauties 24 gadus vecais un tikai 201 centimetru garais amerikānis Mārtins, kurš var spēlēt gan ceturtā, gan piektā numura pozīcijā. Pirms tam pārstāvējis Vācijas "Medy Bayreuth", šosezon Mārtins ir Mārtiņa Meiera komandas biedrs Podgoricas "Budučnost" rindās. Eirokausā Mārtins vidēji nepilnās 27 minūtēs izcēlies ar 13,6 punktiem un 8,0 atlēkušajām bumbām.

Pirejas "Olympiacos" ar 12 uzvarām un 16 zaudējumiem Eirolīgā ieņem 11. vietu, bet Podgoricas "Budučnost" izstājās Eirokausa pirmajā grupu turnīrā. Meiers sāka vienu no astoņiem mačeim un vidēji 10 minūtēs un 34 sekundēs tika pie 6,6 punktiem un 1,4 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...