Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gražulim 11 punkti "Parma" komandas zaudētā Vienotās līgas spēlē

Krišs Upenieks

Gražulim 11 punkti "Parma" komandas zaudētā Vienotās līgas spēlē
Andrejs Gražulis kopā ar komandas biedriem
Foto: vtb-league.com

LETA. Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis svētdien guva 11 punktus, bet viņa pārstāvētā un Nikolaja Mazura trenētā Permas "Parma" VTB Vienotās līgas spēlē savās mājās ar 81:88 (20:23, 24:33, 15:13, 22:19) zaudēja Baltkrievijas komandai Minskas "Cmoki", kuras treneru kolektīvā strādā Edmunds Valeiko.

Gražulis spēlēja 29 minūtes un sešas sekundes, trāpot trīs no pieciem divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem, kā arī abu soda metienus.

Tāpat Latvijas izlases basketbolists izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, nopelnīja četras piezīmes un izprovocēja trīs pretinieku pārkāpumus, kas deva 15 efektivitātes rādītāja punktus, kas bija trešais labākais rezultāts komandā.

"Parma" vienības rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Tre Maklīns, kamēr "Cmoki" komandā 33 punktus sameta Kristofers Čerapovičs.

Vēl svētdien uzvaru izcīnīja arī Kazahstānas klubs "Astana", kas mājās ar 84:79 (29:16, 17:22, 26:16, 12:25) uzvarēja Maskavas apgabala "Himki" komandu.

"Astana" rindās Ike Udano un Malkolms Grants guva pa 16 punktiem, bet zaudētājiem Jegors Vjaļcevs sameta 17 punktus.

Pirmdien Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" Vienotās līgas spēlē uzņems titulēto Maskavas CSKA.

Vienotajā līgā līdere ar 14 uzvarām 15 mačos ir Kazaņas "Unics" komanda, bet Maskavas CSKA ir 15 panākumi 17 spēlēs, kamēr Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" un Sanktpēterburgas "Zeņit" ir pa 12 uzvarām 16 mačos.

Savukārt Permas "Parma" izcīnījusi piecas uzvaras 15 mačos, kas tai dod astoto pozīciju.

Latvijas čempione "VEF Rīga" ar piecām uzvarām 16 mačos ieņem devīto vietu, kamēr desmitajā pozīcijā ar tādu pašu bilanci ir Minskas "Cmoki". Savukārt Mārtiņa Meiera pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" ar trim uzvarām 14 cīņās ir pēdējā starp 13 komandām.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē tās pašas 13 komandas, kas iepriekšējā sezonā, aizvadot divu apļu turnīru, bet pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas un Kazahstānas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja Maskavas apgabala "Himki" vienību.

Septiņās no astoņām iepriekšējām Vienotās līgas sezonām par čempioni kronēta CSKA, bet 2011.gadā uzvarēja "Himki".

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2018-03-11 19:25, pirms 6 gadiem
Bartzokas var laikam sākt atvadīties no Khimki

     [+] [-]

, 2018-03-11 19:52, pirms 6 gadiem
нaрод недaвно рaскрыл секрет стройного и подтянутого тела, не зaнимаясь спортом и без диет . Этот способ вычитaл в одном блоге и решил сразу же опробовать, результaт удивил: зa две недели убрал живот и начали проступать кубики, подкачал руки и спину.Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетaх и ходить в cпоpт зал и цена вoпpоca копeeчнaя. Вот тот блог, где подробно все описaно --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?