Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Žurnālists: Bērziņa un Freimaņa komandas rezultatīvākais spēlētājs pievienosies CSKA

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Žurnālists: Bērziņa un Freimaņa komandas rezultatīvākais spēlētājs pievienosies CSKA
Gabriels Lundbergs ar bumbu. Foto: Alexander Demianchuk/TASS

Latviešu basketbolistu Jāņa Bērziņa un Rolanda Freimaņa pārstāvētās Polijas komandas ''Zielona Gora'' rezultatīvākais spēlētājs Gabriels Lundbergs pēc Polijas kausa izcīņas, kura sāksies šovakar, pievienosies Jāņa Strēlnieka pārstāvētajai ULEB Eirolīgas komandai Maskavas CSKA, ziņo lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons.

Lielisku sezonu VTB Vienotajā līgā aizvadošo Lundbergu, atsaucoties uz dažādu basketbola apskatnieku rakstīto, vairākkārt centušās iegūt Eiropas spēcīgākās komandas. Spēlētāja aģents Artūrs Kalnītis 30. janvārī sociālajā tīklā ''Twitter'' rakstīja, ka runas par dāņu basketbolista pievienošanos Krievijas superklubam ir nepatiesas un spēlētājs sezonu noslēgs Polijas klubā. Savukārt šodien, 11. februārī, lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons ziņo, ka Gabriels Lundbergs pēc Polijas kausa basketbolā norises šajā nedēļas nogalē pievienosies Krievijas komandai Maskavas CSKA, ''Zielona Gora'' klubam saņemot izpirkuma maksu.

Gabriels Lundbergs šajā sezonā piedalījies 17 VTB Vienotās līgas spēlēs un ir turnīra otrais rezultatīvākais spēlētājs. Dāņu basketbolists vidēji izcēlies ar 20,4 gūtiem punktiem, 3,8 atlēkušajām bumbām un 5,4 rezultatīvām piespēlēm. Polijas čempionātā 25 spēlēs dāņu basketbolistam 16,9 punkti, četras bumbas zem groziem un 6,4 rezultatīvas piespēles. Pateicoties Lundberga fantastiskajam sniegumam ''EuroBasket 2022'' kvalifikācijas turnīrā, kurā spēlētājs vidēji guvis 25,3 punktus, Dānijas valstsvienība saglabā izredzes pirms pēdējā loga spēlēm kvalificēties Eiropas čempionātam basketbolā. Jāņa Bērziņa un Rolanda Freimaņa pārstāvētā ''Zielona Gora'' šovakar pulksten 19:10 Polijas kausa ceturtdaļfinālā spēlēs pret ''Gdynia'' basketbolistiem.

Maskavas CSKA komandu piemeklējušas savainojumu likstas - šajā sezonā vairs nespēlēs komandas pamatcentrs Nikolā Milutinovs, uz dažām spēlēm no ierindas izkritis gruzīns Tornike Šengelija, bet pēdas savainojuma dēļ joprojām nespēlē Vils Klaiberns. Maiks Džeimss ģimenes apstākļu dēļ devies uz ASV. CSKA komanda ULEB Eirolīgas turnīrā ar 16 uzvarām un astoņiem zaudējumiem ieņem otro pozīciju, bet VTB Vienotajā līgā atrodas trešajā vietā.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-11 14:48, pirms 3 gadiem
Bled, sajās komandu. Zelona Gora ir/bija patiešām simpātiska komada šogad, labi krievus drāza VTB.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-11 15:09, pirms 3 gadiem
vai Lundberjs ?

  -1 [+] [-]

, 2021-02-11 16:47, pirms 3 gadiem
Lenam sak izpardot visu komandu, lidz sezonas beigam nebus vairs neviena sakumsastava speletaja...un PO ari aizies gar ausim. Gribetos redzet Freimani un Boni augstaka limena komanda, Freimanis ar Lundbergu bija komandas lideri, tagad viens iet prom...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-11 16:58, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Lenam sak izpardot visu komandu, lidz sezonas beigam nebus vairs neviena sakumsastava speletaja...un PO ari aizies gar ausim. Gribetos redzet Freimani un Boni augstaka limena komanda, Freimanis ar Lundbergu bija komandas lideri, tagad viens iet prom...
Kā saprast augstāka līmeņa komandā? Vtb ir top3 līga Eiropā un "Zielona Gora" ir 5.vietā uzreiz aiz 4 Krievijas smagsvariem (Cska, Unics, Loko un Zenit). Tā kā Freimis un Bonis jau spēlē ļoti augstā līmenī.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-11 17:38, pirms 3 gadiem
LJBLTreneris rakstīja: Kā saprast augstāka līmeņa komandā? Vtb ir top3 līga Eiropā un "Zielona Gora" ir 5.vietā uzreiz aiz 4 Krievijas smagsvariem (Cska, Unics, Loko un Zenit). Tā kā Freimis un Bonis jau spēlē ļoti augstā līmenī.
Neparspile. Komanda 75% spelu spele Polijas basketbola liga, kur limenis nu nav diezko augsts. VTB liga ir tikai ka blakus liga, kur tiek aizvaditas 25% speles + ja netiek PO, tad vel mazak. Tikpat labi tu varetu teikt, ka Gora ir ari Eiroligas limena komanda, jo uzvarja CSKA? Komanda tiek izpardota, limenis paliek zemaks un zemaks. Jatiek prom no POLIJAS ligas, lai tu neprasit par zemo limeni. Ja vins parakstitu ar Tsmoki Minsk tu ari prasitu, kapec spelejot Baltkrievija ir zems limenis?

     [+] [-]

, 2021-02-11 17:42, pirms 3 gadiem
Dazi te runa ka Albanijs bijusais vadonis. Kopa ar kinu viniem esot lielaka armija pasaule Nevajag tagad Gora komandu jaukt ieksa pie Eiroligas klubiem, kuriem VTB VISPAR IR VIENALGA lidz PO. Gaidu, kad kads vel pajautas kapec Polijas komanda tiek noverteta par vienu no pastarisiem (starp citu, vel joprojam)

  +3 [+] [-]

, 2021-02-11 18:41, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Neparspile. Komanda 75% spelu spele Polijas basketbola liga, kur limenis nu nav diezko augsts. VTB liga ir tikai ka blakus liga, kur tiek aizvaditas 25% speles + ja netiek PO, tad vel mazak. Tikpat labi tu varetu teikt, ka Gora ir ari Eiroligas limena komanda, jo uzvarja CSKA? Komanda tiek izpardota, limenis paliek zemaks un zemaks. Jatiek prom no POLIJAS ligas, lai tu neprasit par zemo limeni. Ja vins parakstitu ar Tsmoki Minsk tu ari prasitu, kapec spelejot Baltkrievija ir zems limenis?
VTB regulārā sezonā ir 24 spēles, Polijas līgā 30 spēles. Kur dabū tādu attiecību 25% un 75%?

     [+] [-]

, 2021-02-11 21:15, pirms 3 gadiem
LJBLTreneris rakstīja: VTB regulārā sezonā ir 24 spēles, Polijas līgā 30 spēles. Kur dabū tādu attiecību 25% un 75%?
Polija ir ari Play off speles. Esi dzirdejis par tadam? Zelonia Gora tur aizspelesies lidz finalam, kamer loti iespejams, VTB nemaz netiks 8ieka redzot, ka sak speletaji pariet uz naudigakiem un stiprakiem klubiem, gan Ponitka, Lundbergs, nesaubos, ka vel kads aizies prom lidz sezonas beigam. Varbut uz Kalev/Kramo? Pec tavas logikas nebus nekadas starpibas, jo spele tak 3. specigakaja Eiropas liga?