Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Timma uzņems "Lietuvos Rytas", Eirokausos spēles aizvadīs vēl trīs latviešu komandas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Timma uzņems "Lietuvos Rytas", Eirokausos spēles aizvadīs vēl trīs latviešu komandas
Jānis Timma
Foto: Viktorija Lamzina/BC Zenit

FIBA Eiropas kausā spēles šovakar aizvadīs Ernests Kalve un Ojārs Siliņš, kamēr ULEB Eirokausā laukumā dosies Jānis Timma un Artūra Štālberga vadītā komanda.

Pulksten 19:00 Sanktpēterburgas "Zenit", kas ULEB Eirokausa otro kārtu sākusi ar zaudējumu, savā laukumā uzņems Viļņas "Lietuvos Rytas". Starp Krievijas kluba līderiem ir Jānis Timma, kurš vidēji spēlē guvis 16,6 punktus (otrā vieta komandā), izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas (otrā vieta komandā), izdarījis 3,4 rezultatīvas piespēles (otrā vieta komandā) un pārtvēris 1,1 bumbu (otrā vieta komandā). Turnīra pirmajā posmā "Zenit" guva sešas uzvaras astoņos mačos, kamēr lietuvieši uzvarēja tikai trīs reizes, tomēr ar to pietika, lai iekļutu 16 labāko vienību pulkā.

Pulksten 20:15 galvenā trenera Artūra Štālberga vadītā "Nizhny Novgorod", kas pirms nedēļas iemeta 113 punktus pret "Zenit" un izvirzījās grupas vadībā, izbraukumā tiksies ar Jeruzalemes "Hapoel", kas viesos ar četru punktu pārsvaru apspēlēja "Lietuvos Rytas". Regulārajā turnīrā labāka bija Izraēlas komanda, tiekot pie pieciem panākumiem un otrās vietas savā grupā, kamēr Štālberga vienība uzvaras un zaudējumus dalīja uz pusēm.

Pulksten 19:00 FIBA Eiropas kausa ietvaros laukumā dosies Ernests Kalve un "Mures" no Rumānijas savā laukumā uzņems "Elan Chalon". Otrajā kārtā labāk veicies Francijas vienībai, kas uzvarējusi visos trīs mačos, kamēr latvieša komanda piedzīvojusi trīs neveiksmes. Pirmais savstarpējais duelis tika aizvadīts 13. decembrī, "Elan Chalon" mājās uzvarot ar 36 punktu pārsvaru – 101:65. Kalve, kura komanda otro puslaiku zaudēja ar 32 punktu deficītu, laukumā pavadītajās 25 minūtēs guva sešus punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Pulksten 19:00 laukumā dosies arī Ojārs Siliņš, kura pārstāvētā Bonnas "Telekom Baskets" viesosies pie Nikosijas APOEL. Vācieši, kuru kontā ir trīs uzvaras un pirmā vieta grupā, decembra vidū mājās uzvarēja pārliecinoši ar 96:58, otrajā ceturtdaļā ielaižot tikai astoņus punktus. Siliņš ar desmit punktiem bija viens no pieciem komandā, kuri sasniedza divciparu skaitli. Tāpat latvietis izcīnīja divas atlēkušās bumbas uzbrukumā.

     [+] [-]

, 2017-01-11 17:42, pirms 7 gadiem
Pēc raksta galvenās bildes izskatās, ka Timmam varen šķībs metiens