Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

A grupa: "Žalgiris" viesos uzvar Spānijas čempionus

A grupa: "Žalgiris" viesos uzvar Spānijas čempionus
"Žalgiris" spēlētājiem viesos izdevās pieveikt "Caja Laboral" basketbolistus.
Foto: AFP

Kauņas "Žalgiris" basketbolisti ULEB Eirolīgas spēlē viesos spraigā mačā ar 92:88 apspēlēja "Caja Laboral", bet citā A grupas spēlē "Partizan" izbraukumā ar 69:62 pieveca "Asseco Prokom".

Lietuvieši maču iesāka nedaudz biklāk par mājiniekiem, nonākot zaudētājos 10:20, taču ceturtdaļas pēdējās divās minūtēs spēja ne tikai izlīdzināt rezultātu, bet arī izvirzīties vadībā. Pirmās desmit minūtes "Zalgiris" noslēdza savā labā 24:22. Nākamās divas ceturtdaļas ritēja punkts punktā, un nevienai no komandām neizdevās iegūt kaut cik vērā ņemamu pārsvaru. Viesi otrās ceturtdaļas vidū pēc Tomasa Delinikaiša tālmetiena gan panāca +6 (32:26), bet lielajā pārtraukumā viesi devās ar divu punktu pārsvaru - 43:41.

Pirms izšķirošās ceturtdaļas tablo vēstīja 64:63 joprojām "Žalgiris" labā, bet tās vidū pēc Mirza Begiča trieciena grozā no augšas viesi panāca jau 78:72, taču cīņa par uzvaru šajā mačā vēl nebija galā. Mājiniekiem atkal izdevās pietuvoties viena punkta attālumā (80:79), bet pēdējās sekundēs komandas šķīra vien divi punkti. Laukuma saimnieki ķērās pie pēdējā salmiņa, apzināti pārkāpjot noteikumus, bet nedz Pauļus Jankūns, nedz Martins Počjus komandu nepievīla - "Žalgiris" basketbolisti svinēja uzvaru 92:88.

Grupas šī brīžā pastarīšu "Partizan" un "Prokom" duelis Gdiņas sporta arēnā arī risinājās visai spraigi, bet uzvarētājs noskaidrojās vien pēdējās desmit minūtēs. Tās nedaudz veiksmīgāk aizvadīja serbi, svinot panākumu 69:62 un sagādājot poļu klubam ceturto zaudējumu tik pat spēlēs. "Partizan" tas bija otrais panākums, bet par A grupas līderiem vismaz līdz ceturtdienas mačam starp "Khimki" un "Macabi" kļuva "Žalgiris". Kauņas basketbolistu rēķinā tagad ir trīs panākumi, kas ir par vienu vairāk nekā tuvākajiem sekotājiem.

Izmantotie resursi
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL


, 2010-11-10 23:36, pirms 13 gadiem
Laba spēle Žalgira izpildījumā!
, 2010-11-10 23:42, pirms 13 gadiem
Mazliet pārsteigums, bet, protams, ka patīkams

ceru , ka Žalgiris turpinās labi iesākto sezonu Sastāvs labi nokompliktēts!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-11 00:18, pirms 13 gadiem
Fantastiska spēle, fantastiska uzvara! Koeficients visu izsaka. Begičam - labākais mačs karjerā.
, 2010-11-11 00:21, pirms 13 gadiem
Njā, cepuri nost. Bet man jau vislabākais likās Parizan +7.5, tāda dāvana!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-11 01:27, pirms 13 gadiem
Izbraukumā sakaut Spānijas čempionus, tā tiešām ir fantastiska uzvara! Apsveikumi "Žalgira" faniem
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".