Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vaskess: "Apzināmies, ka spēle ar "Ventspili" būs smaga"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vaskess: "Apzināmies, ka spēle ar "Ventspili" būs smaga"
Frans Vaskess
Foto: AFP/Scanpix

LETA. Iepriekšējās sezonas Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas uzvarētājas Tenerifes "Iberostar" spēlētāji apzinās, ka šīs sezonas pirmā cīņa pret "Ventspili" būs smaga.

Ventspilnieki jaunu FIBA Čempionu līgas sezonu atklās trešdien, kad savā laukumā uzņems pērnās sezonas čempioni "Iberostar" no Spānijas.

"Sākam jaunu sezonu, jaunu gadu un aizstāvam titulu. Centīsimies atkārtot iepriekšējās sezonas panākumu, izbaudīt spēli un katrā mačā cīnīties par uzvaru, jo tikai uzvaras palīdz turpināt iesākto darbu," portāls "Deporpress.com" citē Frana Vaskesa teikto.

"Iberostar" jauno sezonu Spānijas čempionātā sākusi ar divām uzvarām trīs spēlēs, iepriekšējā mačā svētdien ar 67:70 zaudējot "Valencia" komandai.

"Gatavojāmies spēlei pret "Valencia", tāpēc no "Ventspils" neesam daudz redzējuši. Zinām, ka būs smagi, jo visas komandas Eiropā ir stipras. Nav svarīgi, vai tā ir zināma komanda, vai nē, vienmēr būs smaga cīņa un mums jābūt gataviem tai," atzīmēja Vaskess, kurš 2010.gadā granda "Barcelona" sastāvā tika kronēts par Eirolīgas čempionu.
Tāpat viņš atzīmēja aizsardzības lielo nozīmi spēlē.

"Jācīnās par katru bumbu un jau no paša sākuma jāspēlē ar 100% atdevi. Spēles sākums ietekmēs to, kāda būs turpmākā mača gaita," teica Vaskess.

Šosezon pamatturnīrā komandu skaits no 40 samazināts uz 32, lai veicinātu turnīra kvalitāti. Novembra beigās un februārī turnīrā būs pārtraukumi, lai basketbolisti varētu palīdzēt valstsvienībām FIBA Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs.

FIBA Čempionu līgas balvu fonds šajā sezonā būs miljons eiro.

Pagājušajā sezonā "Ventspils" nepārvarēja šī turnīra izslēgšanas sacensību pirmo kārtu, divu spēļu summā ar 135:137 piekāpjoties Itālijas klubam Venēcijas "Umana Reyer".

Maijā par pirmajiem FIBA Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Spānijas kluba Tenerifes "Iberostar" basketbolisti.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2017-10-10 20:53, pirms 7 gadiem
Zēl ka speli nekur tiesraide nevares redzet

  +1 [+] [-]

, 2017-10-10 22:22, pirms 7 gadiem
HitMix* rakstīja: Zēl ka speli nekur tiesraide nevares redzet
To šosezon būtu jāuzņemas kādam Latvijas kanālam, vai ne tā, tomēr BKV vienīgie spēlē Eiropā. Bet kādam strīmam jau ir jābūt arī.

     [+] [-]

, 2017-10-10 22:38, pirms 7 gadiem