Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šteinberga pēc zaudējuma TTT: "Minstinājāmies agresīvi uzbrukt"

Ints Megnis
Ints Megnis

Šteinberga pēc zaudējuma TTT: "Minstinājāmies agresīvi uzbrukt"
Anete Šteinberga ar komandas biedrenēm "Reyer" komandā. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Venēcijas "Reyer" komanda minstinājusies pietiekami agresīvi uzbrukt grozam, jo vēl nav pietiekami saspēlējusies, pēc otrdien Latvijas galvaspilsētā piedzīvotā zaudējuma FIBA Eirolīgas kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē pret "TTT Rīga" teica pretinieku vienības līdere Anete Šteinberga.

Šteinberga bija izteikta "Reyer" līdere, gūstot 21 punktu, tomēr Itālijas vienība piekāpās "TTT Rīga" ar 56:67. Atbildes spēle notiks piektdien Venēcijā - komanda, kas triumfēs divu spēļu summā kvalificēsies Eirolīgas pamatturnīram, bet zaudētājām gaidāma dalība Eirokausā.

"Mums neizdevās "pick and roll" aizsardzība, viņas to labi izmantoja un atrada brīvos cilvēkus. Ieva Pulvere ir atvērusies trīspunktu metienos, bet tas jau bija gaidām. Arī Šeja Pedija parādīja, ka ir līdere, kura saasina spēli. Kamēr mēs nebijām tik ļoti labi saspēlējušās, minstinājāmies agresīvi uzbrukt grozam," Sportacentrs.com pauda iepriekšējo divu gadu Latvijas labākā basketboliste, kura klubu sezonu sākusi ļoti rezultatīvi, jo nedēļas nogalē Itālijas čempionāta ievadā iemeta 23 punktus. "Noteikti nekoncentrējos uz saviem punktiem, bet izmantoju iespējas. Galvenā ir komandas spēle, tās rezultāts. Šosezon būšu viena no līderēm, cerams, ka mums būs laba sadarbība ar treneriem un partnerēm."

"Lai atbildes spēlē atspēlētu deficītu, nepieciešama labāka aizsardzība, komunikācija, kā arī agresīvāks uzbrukums. Viņas šodien ļoti labi nosedza mūsu trīs sekunžu zonu, ļoti maz iemetām no groza apakšas. Mums ir Vācijas izlases centra spēlētāja Marija Giliha, kura būtu jāizmanto," stāsta latviete, kura pēc Tenerifē notikušā Pasaules kausa jaunajam klubam pievienojusies vien 1. oktobrī. "Sezonas pirmais mērķis ir kvalificēties Eirolīgai. Ja tiekam, lieliski, tas būs solis augšupejai, ja netiekam, tāpat gaidāms Eirokauss un sezona turpinās. Savukārt Itālijā mērķis būs cīņa par titulu."

Kā stāsta Šteinberga, vasarā viņai bijuši vairāki piedāvājumi no Francijas komandām. "Tomēr tā mentalitāte mani nesaistīja. Šis klubs ir ar tradīcijām. Ja man viss patiks, varētu šeit aizvadīt vairākas sezonas."

  +1 [+] [-]

, 2018-10-09 22:45, pirms 5 gadiem
Anete,super!

     [+] [-]

, 2018-10-10 02:50, pirms 5 gadiem
thekurmis rakstīja: Anete,super!
Šteinberga tad klubā īpaši neminstinās, te viņa runā par citām. Viņa gan minstinājās tur kur to nedrīkstēja, pasaules čempionātā!😥

     [+] [-]

, 2018-10-10 10:12, pirms 5 gadiem
Vācu spēlētājai uzbārds ir Guliča nevis Giliha kā kļūdaini minēts tekstā. Viņa, spēlējot NCAA (Oregon State), bija komandas līdere, metot pa 20 un pat pa 30 punktiem spēlē. Domāju, ka atbildes cīņā viņa nebūs tikpat nevarīga cik Rīgā. Aī citas Venēcijas līderes ka jau sasparosies, tāpēc ar Šteinbergas izslēgšanu vien nepietiks. Jānospēlē aizsardzībā tāpat kā pirmajā spēlē. Tomēr eesmu drošs, ka TTT to var! Mūsējām ir visi trumpji, lai panāktu pozitīvu bilanci divu spēļu summā.