Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Zībarts: "Pirmais puslaiks beidzies, priekšā nakts darbs"

Rolands Eliņš

Zībarts: "Pirmais puslaiks beidzies, priekšā nakts darbs"
Mārtiņš Zībarts un TTT. Foto: Renārs Koris

“Venēcija pirmo reizi spēlēja ar trīs garajām basketbolistēm vienlaikus. Gaidāms, ka piektdien viņas vēl agresīvāk spēlēs soda laukumā,” izcīnot uzvaru Eirolīgas kvalifikācijas pirmajā cīņā, “TTT Rīga” galvenais treneris Mārtiņš Zībarts norādīja, ka piektdien gaida vēl viens smags mačs.

Jau vēstīts, ka Basketbola klubs “TTT Rīga” otrdien, 9. oktobrī, savā laukumā, Eirolīgas kvalifikācijas spēlē uzvarēja Venēcijas “Reyer” ar 67:56, pirms atbildes spēles (12. oktobrī) iekrājot 11 punktu handikapu.

Anete Šteinberga, “Reyer” spēlētāja

“Spēle bija diezgan grūta, TTT lielāko daļu laika atradās vadībā. Mēģinājām pievilkt, taču TTT nepārtraukti izdarīja spiedienu. Nesavācām atlēkušās bumbas pie sava groza un rīdzinieces izmantoja mūsu kļūdas.

Īpašu sajūtu, spēlējot pret labi zināmu komandu, nebija. Darīju savu darbu, centos palīdzēt komandai. Aizsardzībā devu norādes partnerēm par TTT rotācijām – zināju, ka viņas centīsies izspēlēt bumbu uz brīviem trīspunktu metieniem.

TTT sniegums nepārsteidza – gaidīju ļoti agresīvu cīņu. Tāpat bija gaidāms, ka Ieva Pulvere un Šeja Pedija uzņemsies iniciatīvu uzbrukumā. Uzskatu, ka rīdzinieces izdarīja labu darbu pret mūsu centriem, neļaujot gūt vieglus punktus. Aija Brumermane apliecināja savu spēku aizsardzībā.”

Andrea Liberaloto, “Reyer” galvenais treneris

“Apsveicu pretinieku komandu un fanus. TTT spēlēja labāk nekā mēs. Paskatieties uz efektivitātes punktiem, rīdzinieces šajā rādītājā apsteidza mūs par 30 punktiem (82-52). Nenogādājām bumbu iekšā, tiesa, pretinieces labi nosedza savu soda laukumu.

Uzbrukumā nespēlējām pietiekami labi, pieļāvām daudz kļūdu “pick-and-roll” iespēlēs. Domāju, ka aizsardzība pret “pick-and-roll” kļuva par vienu no spēles atslēgām – TTT savas iespējas izmantoja ļoti labi.”

Mārtiņš Zībarts, TTT galvenais treneris

“Otrdienas spēle bija tikai viens puslaiks mūsu duelī. Pirmais puslaiks beidzies, mums ir +11. Būs daudz lietu, ko uzlabot. Priekšā nakts darbs, rīt treniņš, gatavosimies nākamajai spēlei, kas notiks piektdien Venēcijā.

Katrs punkts plusā ir vērtīgs. Krājot vienu pie otra, tie var mūs aizvest uz mērķi. Tuvojamies ideālajai sapratnei, uz vienas lapas būsim sezonas otrajā pusē. Venēcijas spēlē parādījās jaunas lietas, piemēram, viņas pirmo reizi spēlēja ar trīs garajām basketbolistēm vienlaikus.

Pirmajā ceturtdaļā izvēlējāmies vieglākos ceļus. Metām un metām tālmetienus, dāvājot Venēcijai iespējas gandrīz visu laiku spēlēt uzbrukumā. Šajās 10 minūtēs mums bija maz izmestu metienu. Ar Aneti (Šteinbergu) galā tikām daļēji, jārēķinās, ka piektdien Venēcija agresīvāk spēlēs “krāsā”.

Guvām panākumus soda laukumā, lai gan pretī nāca spēlētājas ar ievērojamu pieredzi – Anete Šteinberga, WNBA spēlētāja Marija Guliča un ASV/Ungārijas pilsone Cješa Gorī. Tāpat Itālijas valstsvienības spēlētājas, kuras jau praktiski nodrošinājušas dalību nākamajā Eiropas čempionātā.”

     [+] [-]

, 2018-10-09 23:25, pirms 5 gadiem
best 4 sport rādīs spēli no venēcijas?

  +1 [+] [-]

, 2018-10-10 09:12, pirms 5 gadiem
Pēc spēles sarunā teica, ka nē, bet būs redzams FIBA Youtube.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-10 10:52, pirms 5 gadiem
bahmatova rakstīja: Kad vienreiz mūsējās tiks vaļā no sava tizluma izrādīšanas ?Vai 'viņas var vispār kaut nedauz atraut kājas no grīdas , stiepjoties pēc bumbas.Ir brīži , kad tā vien gribas teikt-teles.....
Droši vien ir kāda mānija pašai ar sevi salīdzināt. Bet to kā reiz nevajag darīt - nevajag spriest par citiem pēc sevis. Ja runājam par vakardienas spēli, tad šādi komentāri vispār nevietā, meitenes lieliski nospēlēja!