Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ja netiks pie līguma NBA, Vanameikers spēlēs "Fenerbahce"

Andrejs Siliņš

Ja netiks pie līguma NBA, Vanameikers spēlēs "Fenerbahce"
Breds Vanameikers
Foto: imago sportfotodienst

Viens no labākajiem Eiropā spēlējošajiem aizsargiem Breds Vanameikers mēģinās tikt pie līguma Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), taču, ja tas neizdosies, amerikānis jaunajā sezonā pārstāvēs ULEB Eirolīgas čempioni Stambulas "Fenerbahce Dogus".

"Esam gandrīz panākuši vienošanos ar Bredu Vanameikeru. Viņš būs pie mums, ja neparakstīs līgumu NBA," atklājis Stambulas superkluba prezidents Azizs Jildirims.

28 gadus vecais Vanameikers pagājušajā vasarā parakstīja divu gadu līgumu ar "Darussafaka", taču līdz ar kluba ambīciju mazināšanos un pārcelšanos uz ULEB Eiropas kausu Vanameikers lūkojas citā virzienā. Turklāt pārtraukt līgumu ar "Darussafaka" nevajadzētu būt problēmām, jo runā, ka tas kļuvis par "Fenerbahce" sadarbības partneri (ģenerālsponsors "Dogus" finanšu grupa no "Darussafaka" pievienojusies "Fenerbahce").

Pagājušajā sezonā 193 centimetrus garais basketbolists Eirolīgā vidēji 33,3 minūšu laikā guva 16,7 punktus, atdeva 4,6 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu un pārtvēra 1,5 bumbas. Tāpat Vanameikers sasniedza labākos realizācijas rādītājus metienos no spēles un soda metienos.

Vanameikers karjeru sāka Itālijas otrajā līgā 2011. gadā, bet vēlāk spēlējis arī Francijā, Itālijas A sērijā un divas sezonas Bambergas "Brose", divus gadus pēc kārtas kopā ar Jāni Strēlnieku kļūstot par Vācijas čempionu.

Izmantotie resursi:
TrendBasket - TrendBasket

     [+] [-]

, 2017-08-09 21:21, pirms 7 gadiem
Tad jau stabili,ka spēlēs Turcijā! Neredzu viņam vietu nba,ja nu gadījumā kādā lejas gala komandā! Tā kā Brandon Knight ir ārā uz visu sezonu,moshk Suns paņems par kapeikām.